ZIJook.nl
Image default
Meubels

Op zoek naar het perfecte tafelonderstel?

De zoektocht naar mooie industriële stalen tafelpoten

Heeft u al een mooi tafelblad en bent u op zoek naar de juiste tafelpoten? Twijfel niet en kijk meteen door het gehele assortiment van Industriële Tafels. Door de jaren heen is dit assortiment opgebouwd met nieuwe modellen. Naast de standaard X, U en trapzium vormen ontstonden meer gecompliceerde vormen zoals de Split, Scissor en de Strip poten. Dit zijn allemaal variaties die zijn voortgeborduurd uit de standaard vormen. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Advies op maat

Wij adviseren uit ervaring. Wij weten wat geschikt is voor u. Er wordt niet alleen gekeken naar het design maar er wordt vooral ook gekeken vanuit praktisch oogpunt. Heeft u bijvoorbeeld een bankje bij de tafel staan? Met hoeveel mensen wilt u aan de tafel zitten? Vindt u het erg als de stoelen niet geheel aangeschoven kunnen worden? Is de industriële tafelpoot in verhouding met uw tafelblad? Door zoveel mogelijk informatie te delen op de website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren, natuurlijk staan wij u ook graag zelf te woord via de telefoon, email of via de online Chat functie. 

De tafelpoten worden opgesplitst in 2 hoofdcategorieën: standaard en zware tafelpoten. Hierna wordt er onderscheid gemaakt tussen losse stalen tafelpoten of stalen middenpoten. De zware tafelpoten zijn veelal opgebouwd uit stalen kokerprofielen van 12×12 cm. Dit is puur esthetisch en draagt niet zo zeer bij bij het draaggewicht van de poot of het onderstel.

Bevestiging van de tafelpoten van Industriële Tafels

De stalen tafelpoten zijn eenvoudig te bevestigen aan uw tafelblad. U kunt dit doen met houtdraadbouten of tellerkopschroeven. Wanneer u kiest voor houtdraadbouten raden wij nog wel aan om de gaten voor te boren zodat de schroeven niet scheef zullen gaan. Deze moeten in de sleufgaten worden bevestigd. Des te meer van deze sleufgaten benut worden des te steviger de tafel in zijn geheel zal zijn en des te stabieler hij zal staan.

Verzending en verpakking van Industriële Tafels

De stalen tafelpoten worden verzonden in kartonnen dozen. De grotere middenpoten / tafelonderstellen worden demontabel geleverd en vaak met meerdere dozen verzonden. Op deze manier kunnen we de tafelpoten gemakkelijk leveren bij u via DHL. Op het moment dat het pakket klaar ligt om verzonden te worden krijgt u altijd een track-en-trace code opgestuurd waarin u de bestelling kunt volgen.

https://www.industriele-tafels.com/