ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Profiteer van lage kosten met gebruikte pallets

Als u regelmatig gebruik maakt van pallets voor transport van goederen, dan kunt u ook kiezen voor gebruikte pallets. Dit is voor u een stuk goedkoper dan het gebruik van nieuwe pallets. Maar er is nog een belangrijk voordeel. Het milieu wordt er veel minder door belast omdat er immers geen nieuw hout voor gebruikt hoeft te worden. Pallets kunnen in veel gevallen zonder problemen meerdere keren gebruikt worden alvorens ze moeten worden afgeschreven. Dan nog wordt het hout vaak gebruikt om kachels van te stoken of om er gebruiksvoorwerpen van te maken. Gebruikte pallets zijn in vrijwel alle opzichten een goed alternatief.

Pallets zijn ideaal voor het transport van goederen

Het is niet voor niets dat pallets vaak worden gebruikt voor het transporteren van goederen. Vooral spullen die te zwaar zijn om te tillen kunnen op een pallet prima worden vervoerd. Een pallet kan worden getransporteerd met een pompwagen of een heftruck. Dit maakt inladen in een vrachtwagen erg gemakkelijk, ook het uitleveren bij de ontvanger. Een pallet kan overal worden neergezet zodat de goederen direct op de gewenste plaats beschikbaar zijn. En de pallet kan uiteraard weer worden hergebruikt. Gebruikte pallets worden opgekocht als de eigenaar er zelf niets meer mee kan. Ze worden gecontroleerd, indien nodig opgeknapt en vervolgens als tweedehands te koop aangeboden.

Waar koopt u de beste gebruikte pallets?

U kunt voor voordelige gebruikte pallets terecht bij Post Pallets en Kisten. Dit bedrijf bestaat al sinds 1974 en levert behalve gebruikte pallets ook nieuwe. Ook kunt u bij hen terecht voor stevige transportkisten, ideaal voor transport over zee, per trein of per vrachtwagen. U kunt contact opnemen voor het opvragen van een vrijblijvende offerte of als u meer informatie wilt over het assortiment. De contactgegevens vindt u op de website. Hier treft u ook een uitgebreid overzicht aan van het beschikbare assortiment.

https://ppk.nl/