ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Een beukenhaag naar keuze kopen

Wilt u graag een beukenhaag kopen om hiermee een tuinafscheiding te realiseren? Dan bent u bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert aan het juiste adres. Deze boomkweker kweekt namelijk diverse soorten hagen, zodat er ook voor u een passende variant tussen zit. U kiest uw nieuwe haag eenvoudig online uit, aangezien alle hagen van deze boomkweker in een overzicht op hun website staan. Klikt op de knop ‘meer info’ om per type haag meer te weten te komen over de teeltwijze, de maat en de prijs. Bovendien is de haag duidelijk in beeld gebracht door middel van diverse foto’s. Bent u overtuigd en wilt u de desbetreffende haag graag kopen? Dan kunt u dit ook heel eenvoudig online doen. U kiest vervolgens zelf of u de haag wilt ophalen bij de kwekerij in Zundert of dat u deze thuis laat bezorgen.  

Alle hagen zijn van eigen kwekerij

Wanneer u een beukenhaag wilt kopen bij Roelands Boomkwekerij kunt u erop vertrouwen dat al deze hagen uit hun eigen kwekerij komen. Al hun hagen worden met aandacht en zorg gekweekt, waardoor ze de kwaliteit kunnen leveren die ze beloven. Dit houdt in dat de stammen tot onderaan takken hebben en dat u dus zeker een mooie volle haag krijgt. Dit is ideaal wanneer u een beukenhaag wilt kopen die u als tuinafscheiding wilt gebruiken. Omdat de haag mooi vol is, heeft u namelijk geen of weinig inkijk en geniet u volop van privacy in uw tuin.

Kies voor eenvoud en laat uw nieuwe haag thuisbezorgen

Bent u niet in de mogelijkheid om naar Zundert te rijden, maar wilt u wel graag een beukenhaag van Roelands Boomkwekerijen kopen? Laat uw nieuwe haag dan gewoon thuisbezorgen. De planten worden dan meestal op vrijdag direct van het land verpakt en naar u toegestuurd via PostNL. Door deze snelle handelswijze kan de plant niet uitdrogen en ontvangt u dus een gezonde, volle en prachtige haag.