ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Hoe helpt Chiropractor Bennekom u snel van uw pijnklachten af?

Wanneer u pijnklachten in uw rug of nek ervaart, kan dit op den duur uw levenskwaliteit en gezondheid behoorlijk benadelen. Weet dat u niet de enige bent, want maar liefst twee miljoen mensen hebben nek- en rugklachten, vaak met een onduidelijke oorzaak.

 

Specifieke of niet-specifieke pijnklacht

De pijnklachten waar mensen vaak jarenlang mee doorlopen, omdat de oorzaak onduidelijk is, zijn zogeheten niet-specifieke pijnklachten.

Een specifieke pijnklacht, bijvoorbeeld nekpijn door een hernia in de nekwervels, heeft een duidelijke oorzaak en kan er heel doelgericht een behandeling op ingezet worden.

Echter, bij niet-specifieke nekpijn zijn er geen duidelijk aanwijsbare oorzaken aanwezig, die herleid kunnen worden naar de nekpijn. Het is dus heel lastig en in veel gevallen bijna niet te achterhalen wat de oorzaak is en het inzetten van de juiste behandeling kan een langdurig en pijnlijk traject zijn.

 

Hoe helpt Chiropractor Bennekom u snel van rug- en nekklachten af?

Chiropractor Bennekom heeft vakspecialistenin huis die met een speciale handdruktechniek, ook wel een snelle stretch genoemd, het zenuwstelsel manipuleren. Met deze behandelingen worden zowel de oppervlakkige als de onderliggende spieren bereikt en zorgt dit voor een optimalisatie van uw zenuwstelsel en de werking van uw spieren en gewrichten. Door dit zogenaamde ‘kraken’ komt u snel van uw pijnklacht af, ongeacht of u nu te maken heeft met specifieke of niet-specifieke pijnklachten. Doordat mensen enorm snel van hun pijnklachten af zijn, bestaat er geen wachtrij bij Chiropractor Bennekom, waardoor u snel aan de beurt bent. Waarom zou u nog langer doorlopen met die zeurende pijn? Maak een vrijblijvende adviesafspraak voor een gesprek met een van de vakspecialisten.