ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Heerlijk nu zwemmen in Nijkerk

 

Net buiten het centrum van Nijkerk is het nieuwe zwembad van Nijkerk geopend. In het zwembad van Nijkerk kan je terecht voor zwemles, wedstrijdzwemmen en zwemmen voor ontspanning. Het nieuwe zwembad is een stuk groter geworden en heeft twee glijbanen erbij gekregen. Daarnaast is het wedstrijdbad van het zwembad in Nijkerk voorzien van een verwisselbare bodem waardoor er in dit bad ook extra zwemles kan worden gegeven.

Zwemles volgen?

In het zwembad van Nijkerk wordt zwemles gegeven aan kinderen, er worden voor baby’s en peuters zwemles georganiseerd en ten slot geven we volwassen zwemles aan mensen die het zwemmen zijn verleerd of angst voor water hebben. Zwemmen in het zwembad in Nijkerk is dus voor iedereen mogelijk. Speciaal voor baby’s en peuters organiseren we Aqua Mini. Dit is een zwemles voor kinderen onder de vier jaar. Spelenderwijs leren de ouders samen met hun kindje oefeningen om in het water te drijven. Oook oudere kinderen kunnen leren zwemmen in het zwembad in Nijkerk. De kinderen leren zwemmen via de Zwem-ABC methode in het zwembad in Nijkerk. De kinderen krijgen les van een gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers.

 

Vrij zwemmen

Elke woensdagmiddag en in het weekend kun je vrij zwemmen in het zwembad van Nijkerk. Er zijn drie grote glijbanen. De grootste glijbaan heeft zelfs een klein waterversnelling aan het einde. Deze is dan ook alleen geschikt voor kinderen van 12 jaar. Een badmeester houdt hier controle op. Vrij zwemmen is leuk voor kinderen die leren zwemmen, dan kunnen ze even hun zwemslag oefenen. Maar het is ook gewoon heerlijk om lekker te spelen en te drijven op vlotten in het water. Het nieuwe zwembad van Nijkerk belooft veel zwemplezier.