ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

De psycholoog in Breda helpt u bij het verwerken van een trauma

Wanneer u een traumatische ervaring meemaakt dan kan het gebeuren dat u daar ook na verloop van tijd nog steeds last van heeft. Zelfs een ogenschijnlijk kleine gebeurtenis kan van grote invloed zijn. Twijfel dan niet maar zoek hulp bij een psycholoog in Breda. De psycholoog kan u helpen om de vervelende gebeurtenis een plaats te geven zodat u er niet voortdurend aan herinnerd wordt. Als u bijvoorbeeld na een ervaring met zakkenrollers de straat niet meer op durft kunnen gesprekken met een deskundige u helpen deze angst te overwinnen.

De ontwikkeling van een angststoornis

Iedereen kan een angststoornis ontwikkelen, ook als diegene voorheen nergens last van had. Denk aan een glazenwasser die ineens last krijgt van hoogtevrees of als u ineens niet meer in een lift durft uit angst dat deze zal blijven hangen of neerstorten. Als u wordt geconfronteerd met een dergelijke angststoornis en niet weet hoe u daar weer vanaf moet komen dan kan de psycholoog in Breda hulp bieden. Als u tien hoog woont wilt u immers graag weer gewoon in de lift kunnen stappen in plaats van met zware boodschappentassen de trap te moeten nemen. Datzelfde geldt als u vanwege een angststoornis uw werk niet meer kunt doen.

Kies voor een ervaren psycholoog

Bij een psycholoog moet u zich op uw gemak voelen. Alleen dak kunt u alles op tafel leggen wat u dwarszit en kan hij of zij u goed helpen. U kunt Psychologie Praktijk Floor bezoeken. Floor is een betrokken en ervaren psycholoog in Breda. Zij past verschillende therapieën toe, afhankelijk van het probleem waarmee u zich bij haar meldt. Door middel van gesprekken en andere therapievormen wordt geprobeerd om u uw trauma te laten verwerken. Op de website leest u hier meer informatie over. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek.