ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Abortuskliniek Bloemenhove

Je bent zwanger. Maar wat als die zwangerschap niet gewenst is? Of als een kindje gewoon écht niet in je leven past? Dan kun je overwegen om de zwangerschap te beëindigen. Bij de ervaren artsen van Bloemenhovekliniek ben je gelukkig in goede handen.

Zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester

Bloemenhovekliniek helpt vrouwen bij zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. Vanaf het eerste moment dat je bij onze abortuskliniek binnenloopt, word je liefdevol opgevangen door een team van artsen en verpleegkundigen. De behandeling begint met een uitgebreid intakegesprek. Afhankelijk van de lengte van je zwangerschap krijg je te horen of je in aanmerking komt voor een abortus pil, zuigcurettage of een instrumentele abortus. Na een wettelijke bedenktijd van 5 dagen kan de behandeling beginnen. Onze artsen en verpleegkundigen zijn allemaal zeer vakkundig en ervaren. Je kunt er dus op vertrouwen dat alles veilig verloopt.

De kosten van een abortus 

Bij de keuze voor een abortus zijn er ook een paar praktische zaken waar je tegenaan loopt. Want wat zijn bijvoorbeeld de abortus kosten waar je mee te maken krijgt? Als patiënt van Bloemenhovekliniek hoef je je hier geen zorgen om te maken. Voor bijna iedereen die in Nederland woont, wordt de abortusbehandeling namelijk vergoed door het ministerie van VWS. Daarnaast is een abortus volledig anoniem. We brengen je ziektekostenverzekeraar namelijk niet op de hoogte en je betaalt dus ook geen eigen risico. Heb je meer vragen of wil je direct een afspraak maken met onze gediplomeerde artsen? Bel ons dan op +31 23 528 98 90 of kijk op www.bloemenhove.nl.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website