ZIJook.nl
Image default
Fotografie

Dit zijn de leukste cadeautips voor Moederdag 2021

Binnenkort is het weer Moederdag: de dag van het jaar om mama extra in het zonnetje te zetten! Weet jij al wat je jouw moeder gaat schenken? Een nieuwe parfum, mooi bloemenboeket, verzorgingsproducten van Rituals of wil je dit jaar toch iets anders kopen? Overweeg eens om een gepersonaliseerd artikel cadeau te geven. En dit hoeft echt niet veel te kosten. Benieuwd welke producten je kunt personaliseren met foto, naam of zelfgekozen tekst? In dit artikel geven we daar antwoord op. Lees snel verder!

Hoesje ontwerpen met naam

Een telefoonhoesje personaliseren? Daar maak je haar zeker blij mee! Tenminste, als je ervoor kiest om een hoesje te ontwerpen in de webshop van Leuke Telefoonhoesjes of Casimoda. Ze hebben namelijk een speciale pagina met verschillende telefoonhoesjes waaruit je kunt kiezen. Vervolgens hoef je alleen nog de gewenste naam in te voeren die op het telefoon hoesje bedrukt moet worden. Een hoesje is niet alleen heel praktisch (lees: beschermende functie), maar het geeft het uiterlijk van haar toestel ook direct een mooie upgrade.

Matching telefoonhoesjes

Een gepersonaliseerd armbandje of telefoonhoesje is leuk, maar een matching telefoonhoesje setje is misschien nóg leuker! En het leuke is: je koopt ook direct iets leuks voor jezelf 😉. De BFF telefoonhoesjes van Casimoda zijn een setje. Het design van het ene telefoonhoesje matcht namelijk precies met de vorm van het andere hoesje. Zo dragen jullie telefoons allebei iets wat je aan elkaar laat denken.

Mok die je kunt personaliseren

De allerliefste mama verdient natuurlijk ook een gepersonaliseerde mok. Denk bijvoorbeeld aan een koffiemok met foto of met een tekst: ‘Mama is de liefste’ of ‘Mama, jij bent geweldig!’. Je kunt een kijkje nemen op de website van Yoursurprise, maar Etsy willen we ook zeker als webshop aanstippen. Houd er rekening mee dat de levertijd van Etsy wat langer is, omdat je mogelijk bij een buitenlandse verkoper iets koopt.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website