ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Zelf een pizza beleggen met de lekkerste ingrediënten

Wat is er nou leuker dan zelf een pizza beleggen met de lekkerste ingrediënten? Tante Fanny inspireert je graag zodat jij kunt genieten van de meest heerlijke pizza’s. Met ruim 100 heerlijke pizza recepten vind je gegarandeerd een recept dat perfect bij jouw smaak aansluit. Kies jij voor een vegetarische variant? Of eet jij liever vis of vlees? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een traditionele pizza Margherita, kies voor een variant met roomsaus, bacon en mozzarella of maak een vegan pizza met broccoli en shiitake. Zelf een pizza beleggen is ook ontzettend leuk om met kinderen te doen. Ze kunnen precies kiezen welke ingrediënten hen lekker lijken waardoor ze gegarandeerd zullen genieten!

Verras al jouw gasten met de lekkerste bladerdeeg recepten

Gasten verrassen met eigengemaakte hapjes is ontzettend leuk. Je kunt voor elke gelegenheid iets lekkers maken. Je zal gegarandeerd de show stelen met deze heerlijke zelfgemaakte gerechtjes. Dankzij het uitgebreide aanbod met recepten op de website van Tante Fanny kun je flink wat inspiratie opdoen. Je vindt altijd een gerecht dat perfect aansluit bij al jouw wensen en de smaak van jou en jouw gasten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een pizza te beleggen en deze in stukjes te snijden voor bij de borrel. Maar je vindt ook vele andere bladerdeeg recepten op de website van deze specialist. Wil jij zoete of hartige hapjes? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Doe de nodige inspiratie op

Wil jij zelf gebakjes maken? Kies bijvoorbeeld voor een bladerdeegtaart met cranberry. Bladerdeegstengels met jam zijn perfect voor bij het ontbijt. Maar ook vind je diverse bladerdeeg recepten met hartige ingrediënten in het overzicht. Maak bijvoorbeeld vegan avocado bladerdeeghapjes voor bij de borrel. Of kies voor de bladerdeegmuffins met spinazie en champignons. Dankzij het uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd de inspiratie die je nodig hebt.