ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Waarom whisky drinken?

Nu de terrassen weer opengaan is weer goed te zien dat Nederland verdeeld lijkt te zijn tussen bierdrinkers en wijndrinkers. En inderdaad, bier en wijn drinken lekker weg. Soms wil je echter iets beters: whisky.

Meer nog dan bier en wijn is whisky een drank die je moet leren drinken. Maar geloof me, het is de moeite waard.

Gezond

Het drinken van whisky (met mate, uiteraard) zou helpen tegen dementie, je hart gezond helpen houden en beroertes helpen voorkomen.

Van whisky drinken word je niet dik

Whisky bevat een stuk minder calorieën dan bier en wijn. Een “whiskybuik” hoef je dan ook niet te vrezen. En trouwens, als je whisky op de juiste manier drinkt, drink je relatief minder.

Whisky drinken geeft langer plezier

Whisky is geen drank om even achterover te slaan. Whisky drinken draait om de beleving. Het is zo lekker om na een zware en drukke dag even rustig te kunnen zitten met een glas goede whisky. Ruik, proef en voel. Neem lekker de tijd om de whisky te drinken.

Geen kater

Ben je tóch een keertje te enthousiast geweest bij het drinken van whisky? Dan kom je er goed mee weg, want van whisky krijg je geen kater.

Whisky drinken maakt indruk

Deze staat niet voor niets aan het eind van het lijstje, want whisky moet je vooral drinken omdat je ervan geniet. Maar toch, het kan niet ontkend worden: als je whisky drinkt zie je er meteen een stuk stoerder en verfijnder uit.

Whisky drinken? Kies voor kwaliteit

Je hebt whisky, en je hebt whisky. In de slijterij koop je al een whisky voor twee tientjes. Die whisky is prima voor in de cola, maar wie van whisky wil (leren) genieten koopt liever een betere whisky. Bij www.elitewhisky.com koop je de beste whisky van over de hele wereld. Hier is elke fles een waar geschenk aan jezelf.

Gerelateerde artikelen

Tips voor jouw aanzetstaal

Catering Almere

Biologisch vlees voor hoofdgerechten met Pasen