ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Drainage mortel is een goed onderlaag voor uw straatwerk

Als u een terras of ander straatwerk aanlegt in de tuin, zijn er meerdere dingen waar u op moet letten. Allereerst wilt u natuurlijk dat het straatwerk recht ligt, want dit zorgt voor het strakste eindresultaat. Ook is het belangrijk dat het op een stabiele onderlaag wordt aangebracht, zodat het niet snel verzakt. Anders kunt u binnen een paar jaar immers weer opnieuw beginnen. Een ander belangrijk punt is de afwatering. U wilt immers niet met wateroverlast zitten, doordat er grote plassen op uw straatwerk ontstaan. Ook kan dit ’s winters voor problemen zorgen, want de straat kan er kapot door vriezen. Gelukkig is er een simpele oplossing waarmee u tegelijkertijd voor een stabiele én waterdoorlatende laag zorgt: drainage mortel. Dit mortelproduct is namelijk niet alleen stevig, maar heeft ook goede afwateringseigenschappen. Dat maakt het de ideale ondergrond voor een terras of ander straatwerk.

Eenvoudig en snel bestellen via een online formulier

Als u voor uw tuinproject drainage mortel nodig heeft, bestelt u dit het best bij Multi Mortel Brabant. Bij dit bedrijf profiteert u namelijk niet alleen van topkwaliteit producten, maar ook van een eenvoudige bestelmethode. U heeft enkel een telefoon of ander apparaat met internet nodig om bij deze specialist te kunnen bestellen. Op de site van het bedrijf vindt u namelijk een bestelformulier, waarop u eenvoudig de gewenste hoeveelheid en het soort product invult. Elke wijziging die u op het formulier aanbrengt, brengt een wijziging in prijs met zich mee. Het formulier updatet continu, waardoor u precies ziet wat voor invloed de gemaakte keuzes op de prijs hebben. U hoeft bij dit bedrijf dus geen offerte aan te vragen om te weten waar u aan toe bent.

Laat de mortel bezorgen of haal het zelf op

Nadat u de gewenste hoeveelheid drainage mortel heeft bestelt via het online formulier, nemen de experts van Multi Mortel Brabant contact met u op om de afspraak te bevestigen. Vervolgens wordt de mortel op de gewenste datum, tijd en locatie geleverd. Dit kan bij u op locatie zijn, maar het is ook mogelijk om de mortel op te halen bij het bedrijf in Odiliapeel.

https://www.multimortelbrabant.nl/