ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

De Pasta Foodtruck: haal de Italiaanse keuken naar uw evenement of festival

Een pasta Foodtruck  is de ideale manier om uw evenement te voorzien van lekker eten. Als u een cateringservice inhuurt, heeft u gezorgd voor het eten, maar hoe zit het met de rest? Bijvoorbeeld serveerders of schoonmakers? Er is veel om over na te denken en veel bewegende delen die normaal gesproken uw onverdeelde aandacht vereisen. Een pasta Foodtruck catering is juist op maat gemaakt om alle mogelijke rommel en stress te vergeten. De foodtrucks zijn namelijk ontworpen met het idee dat mensen een snelle hapop de hand eten. Dat wil echter niet zeggen dat het eten wat u bij een pasta Foodtruck, zoals Pasta Joe, krijgt, middelmatig is. Deze foodtruck staat juist bekend om de hoge kwaliteit service en verrukkelijke gerechten die het serveert.

Lekker eten leverbaar op iedere locatie

Aan het eind van de dag is het gemakkelijk om ziek en moe te worden van een frietje met een snack. Het is niet alleen erg ongezond, maar het is ook eenvoudig. Dit is een grote aantrekkingskracht op foodtrucks. In vergelijking met alle gebruikelijke ketens bieden foodtrucks iets heel anders. Klanten rekenen namelijk op het ervaren van een meer verfijnde eet-ervaring  en meer zorgvuldig vervaardigde producten wanneer ze denken aan een pasta Foodtruck. Dat is ook exact wat Pasta Joe wenst te geven. Hun gerechten zijn voorzien van alle klassiekers, maar zijn gevuld met lekkere ingrediënten en sterke smaken.

Lekkere, gezonde en verse ingrediënten

Minimaal bewerkte granen, zoals pasta, zijn een hoofdbestanddeel van het dieet, samen met seizoensfruit en groenten, verse kruiden, zeevruchten en voldoende olijfolie. Het is dus niet gek dat mensen zo houden van de Italiaanse keuken. Haal het mediterrane dieet naar uw aankomende evenement of festival door een mediterraan geïnspireerd pasta Foodtruck in te huren. Uw bezoekers kunnen genieten van lekkere pasta’s met tomaten en goed gevulde pizza’s met verse groenten die worden bereid door Pasta Joe.