ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Bestel uw catering in Almelo eenvoudig online

Catering regelen in Almelo

Deze unieke stad kent altijd wat te doen. Zo geniet Almelo vele bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. Wilt u meer info over wat er te doen is in Almelo? Klik dan op dit linkje. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een cateringbedrijf, die weet wat hij doet. Het maakt niet uit of u een zakelijk evenement organiseert of een prive feestje viert. Voor de meest tongstrelende maaltijden uit Almelo belt u met Happie Delivery Catering. Gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie. Met onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal in Almelo? U zit hier helemaal goed voor zalige sandwiches en salades, de beste party snacks, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?


 

Welke type catering wordt er allemaal bezorgd in Almelo?

Het assortiment van Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type gerechten

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden bestel je Happie catering in Almelo. Voor allen zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit heerlijke sandwiches, verse rauwkost, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk. Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een fijnere wereld.  Wilt u u behoefte aan iets authentiekers dan een normale middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke broodjes met carpaccio. Te regelen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is volkomen geen obstakel.  Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste buffetten van Almelo haal je hier. De keuze online is enorm. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u uw catering helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren. Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering! Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten kunnen worden geleverd in Almelo en de rest van Holland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en authentieke borrelhapjes laten bezorgen doet heel Almelo in de webshop van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder z?n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van Holland. Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat perfect past bij uw bijeenkomst.