ZIJook.nl
Image default
Entertainment

Een schoolreis naar dit park is leuk voor kinderen én begeleiders

De schoolreis is bedoeld als leuk dagje uit naar een fijne plek. Een moment om er even tussenuit te zijn en alleen te genieten. Toch zijn sommige schoolreisjes vooral leuk voor de kinderen en minder voor de begeleiders. Voornamelijk als er een hoop moet gebeuren heel de dag, spellen moeten worden begeleid en optredens moeten worden uitgevoerd. Het is leuk om met de kinderen in de weer te zijn, maar niet erg ontspannend. Of de schoolreis gaat naar een plek waar volwassenen minder te zoeken hebben en vooral de dag een beetje uitzitten. Toch zijn er ook plekken waar zowel de kinderen als de begeleiders een dagje kunnen genieten. Zoals BillyBird, een park vol leuke attracties met fijne voorzieningen.

Een park vol (speel)plezier

In BillyBird is van alles te doen, zowel binnen als buiten. Er zijn vele attracties, waarvan er genoeg niet alleen leuk zijn voor kinderen. Ook de begeleiders van de schoolreis zullen zich vermaken tijdens een ritje in de familieachtbaan. Ga met de klas mee een keertje van de bootjesglijbaan af of klim mee omhoog de klimberg op. De kinderen zullen het alleen maar leuk vinden om ook eens de wat speelsere kant van hun begeleiders te zien. BillyBird is een park met veel afwisseling, met niet alleen maar luidruchtige en bewegende attracties zoals sommige andere parken. Hierdoor heerst er een wat minder drukke sfeer. Bovendien is het als begeleider altijd leuk om te zien wat voor avonturen de kinderen zelf verzinnen op de klimtoestellen en met zand, water en plastic ballen.

Een dagje genieten

Billybird Park is omringd door bomen, wat het een prettige plek maakt om in rond te lopen. Door de overzichtelijke opbouw kun je tijdens je wandeling gemakkelijk bij de leerlingen kijken. In het midden van het park ligt een groot strandbad, waar het heerlijk ontspannen is. Bovendien zijn er allerlei terrassen en horecamogelijkheden. De hele tijd toezicht houden tijdens de schoolreis is ook niet nodig. Als de kinderen oud genoeg zijn hoef je met een paar duidelijke afspraken niet veel naar ze om te kijken. Zo geniet je als begeleider zelf ook van een dagje weg in een prachtig park.

https://billybird.nl/hemelrijk/