ZIJook.nl
Image default
Electronica en Computers

Drone kopen

Een goedkope drone kopen in Nederland en Belgie?

Als je nog een beginner bent met drones en je wilt een drone kopen of een drone met camera kopen bij een Nederlandse drone shop of een Belgische drone shop dan is het aan te bevelen om eerst een goed beeld te krijgen van het aanbod van drones maar ook de verschillende drone winkels goed te vergelijken.

De laatste jaren schieten de verschillende drone shops en drone winkels in Nederland en Belgie maar ook in de rest van Europa en Azie (met name China) als paddestoelen uit de grond. Als je voor het eerst een drone gaat kopen dan moet je er ten eerste scherp op zijn wat je maximaal uit wilt geven aan een drone. Daarna is het van belang om een lijstje te maken met een aantal punten waaraan de drone in ieder geval moet voldoen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een drone met camera of juist een drone zonder camera. Indien je beelden schieten vanuit de lucht niet zo belangrijk vindt maar stunts uithalen wel helemaal geweldig vindt dan moet je dat wel vantevoren bepalen.

Bij de drone shops is het van belang om te weten wat de verschillen zijn tussen Nederlandse en Belgische en drone shops uit het buitenland zijn. In Nederland en Belgie liggen de drone prijzen vrijwel gelijk, waarbij de wat grotere drone winkels door de grotere inkoopaantallen veelal lagere prijzen kunnen bieden. Daarnaast bieden de drone shops uit Nederland en Belgie snelle levertijden en meestal goede garanties. Daarnaast zijn er tientallen drone shops uit China die hevige concurrentie bieden aan de Europese drone shops. De drone winkels uit China bieden veelal lagere prijzen aan maar wel een wat langere levertijd. Mocht je een wat langere levertijd (pakweg 10 dagen tot 3 weken) minder belangrijk vinden dan is een drone shop uit China wel iets voor jou. Let er wel even op dat je bij het importeren van een drone uit China invoerkosten en douanekosten moet betalen. Meer hierover is terug te lezen op DroneKiezer.nl.

 

 

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website