ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

VoIP Reseller: Leer hoe u uw klant kunt helpen de kosten van telefonie te verlagen!

Kostenreductie is een constante zoektocht om een duurzaam bedrijf in stand te houden, daarnaast is er de zoektocht om altijd technologisch bij te blijven. Beide kwaliteiten hebben in telefonie is mogelijk! VoIP reseller worden en help uw klant om de telefonie kosten te drukken!

 

Wat is VoIP-telefonie?

VoIP (Voice over Internet Protocol) technologie is, letterlijk, een systeem dat spraakoverdracht via een IP-adres mogelijk maakt.

Traditioneel gebeurt de overdracht van spraak via telefoongesprekken, en u en al uw klanten moeten goed weten dat de kosten van het analoge gesprek niet erg concurrerend zijn op de markt.

Het doel van VoIP-technologie is communicatie te vergemakkelijken door spraak over te brengen via het internet, waardoor het een interessant en aantrekkelijk alternatief is om door te verkopen aan uw klant.

Een dergelijke technologie heeft vele voordelen, zoals: een hogere kwaliteit van de communicatie, minder instabiliteit van de signalen die oproepen mogelijk maken en, wat het aantrekkelijkst is, een aanzienlijke verlaging van de kosten per oproep.

 

Kostenvermindering is een premisse in elke onderneming!

Door gebruik te maken van VoIP heeft uw klant de mogelijkheid om de kosten voor telefonie, die gewoonlijk een aanzienlijk deel van de bedrijfsuitgaven uitmaken, te drukken.

VoIP reseller worden en bied kwalitatieve communicatie aan tegen een competitieve prijs. Met dit soort dienst biedt u uw klanten, groot of klein, toegang tot veel middelen die minder kosten.

 

VoIP-telefonie is praktischer

Een van de voordelen van het VoIP reseller worden is het praktische karakter dat de technologie biedt, aangezien het tegemoet komt aan vele nieuwe bedrijfsmodellen en startups.

Voor de klant die vaak reist of op kantoor thuis werkt is dit de ideale oplossing, aangezien de gesprekken kunnen worden doorgeschakeld naar elke smartphone of computer, en de enige voorwaarde is dat er een goede internetverbinding is.

 

VoIP is eenvoudig te installeren

VoIP-technologie biedt lage kosten en mobiliteit. VoIP reseller worden en bied uw klant een zeer concurrerende investering om de overstap te maken.

Voor de installatie van IP-telefoons is geen specifieke bekabeling nodig, aangezien zij via internet werken. Het is dus alleen nodig om over een internetkabel te beschikken, een type bekabeling dat in alle bedrijven al geïnstalleerd is!

Daarnaast is er nog de optie voor die klanten die niet volledig van telefoonsysteem willen veranderen. De analoge telefoons kunnen worden aangepast om te worden gebruikt via VoIP-technologie.

Door VoIP-telefonie door te verkopen aan uw klant, geeft u hen de vrijheid om het gewenste groeitempo aan te houden, zonder hun bottom line te beïnvloeden, aangezien VoIP-technologie hen in staat stelt om op elk moment nieuwe lijnen te creëren, te verwijderen en opnieuw toe te wijzen, op een praktische en snelle manier.