ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Verwen uzelf en uw gasten met een heerlijke biefstuk of bavette

Een heerlijke, malse biefstuk op z’n tijd is een waar feest op het bord. Vele liefhebbers halen dit stuk vlees regelmatig bij de slager. Wist u dat u tegenwoordig helemaal niet meer lang in de rij bij de slager hoeft te staan om uw vlees te kopen? Het is namelijk mogelijk om uw vlees online te bestellen. Een gerenommeerde slager waarbij u online uw vlees kunt bestellen, is Beef&Steak. Deze slager verkoopt verrukkelijk vlees, waaronder biefstuk, en bijbehorende benodigdheden om uw maaltijd tot een succes te maken. U vindt hier bijvoorbeeld ook complete barbecuepakketten, sauzen en brood om een lekkere barbecue of gourmetavond mee te organiseren. De keuze is reuze, maar één ding is in ieder geval zeker: bij Beef&Steak is het vlees van optimale kwaliteit.

Probeer eens een bavette

Wil je wel eens iets anders proberen dan een reguliere biefstuk? Dan is een bavette een goed alternatief. Een bavette wordt in Nederland ook wel een vanglap of vinkelap genoemd. Het vlees komt van de flank van het rund en is daardoor ontzettend mals. Wist u dat sommige liefhebbers dit stuk vlees zelfs rauw eten? Mocht dit niet helemaal uw stijl zijn, dan kunt u de bavette natuurlijk ook heerlijk klaarmaken op de barbecue. U verrast uw vrienden en familie hier zeker mee! Bij Beef&Steak koopt u malse bavette in verschillende soorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • USA grain-fed flank steak
  • Dubbeldoel Bavette
  • Bommelse Blonde Bavette
  • Black Angus Bavette
  • Ierse Bavette

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten vinkelappen die deze online slager aanbiedt? De vriendelijke en deskundige vleesspecialisten hebben genoeg kennis om u van passend advies te voorzien.

Geniet vanavond nog van een mals en sappig stuk vlees

Als u wilt uitpakken met het diner vanavond, doet u er goed aan om online een biefstuk of bavette te bestellen bij Beef&Steak. De kwaliteit is uitstekend en de mogelijkheden om dit vlees in gerechten te verwerken zijn eindeloos. Wanneer u uw bestelling plaatst, ontvangt u deze snel in huis. Zo kunt u snel aan de slag. Dat is nog eens genieten!

Gerelateerde artikelen

Ga voor een professionele hoogwerker reparatie

Chiropractor Nijmegen, voor een leven zonder pijn

Op weg naar heling met deze psycholoog uit Breda