ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Klantenservicetelefoon.nl helpt je snel op weg!

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn het team van Klantenservicetelefoon.nl. Speciaal voor jou hebben we diverse keuzemenu’s van klantenservices in Nederland uitgewerkt. Zo ben jij voortaan beter voorbereid als je belt met bijvoorbeeld je energieleverancier of telecomfirma. Ons bestand is groot en wordt iedere dag aangevuld met nieuwe bedrijven, instanties en websites. We willen zo compleet mogelijk zijn, dus mis je bepaalde informatie laat het ons vandaag nog weten!

Veelgevraagd is het telefoonnummer van de klantenservice Zalando. Daarbij helpen we je graag. Het snelste is bellen via 0900 – 1850. Je wordt direct doorverbonden met Zalando! Je kunt Zalando zowel op werkdagen als in het weekend bellen.

Otto bereiken? 0900 – 1850

Je hebt net een nieuwe outfit besteld bij Otto en twijfelt ineens over de maat. Of je bent op zoek naar een specifiek paar schoenen en wilt weten of het in de collectie zit bij Otto. Zomaar wat voorbeelden van situaties waarin de telefoon van Otto essentieel kan zijn. Je kunt natuurlijk zelf gaan zoeken op de website, maar veel makkelijker is het om Otto te bereiken via Klantenservicetelefoon.nl. Ons streven is je in contact te brengen met de klantenservice naar keuze. Mis je bepaalde info of signaleer je dat het keuzemenu aangepast is, houd ons op de hoogte! Samen zorgen we ervoor dat de Klant Koning nog even het nummer waarmee je snel in contact komt met Otto: 0900-01850. De medewerkers zijn doordeweeks bereikbaar tussen 08.00 en 21.00 uur. Zaterdagen kun je bellen van 09.00 tot 17.00 uur.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Verhuisbedrijf in Breda met veel expertise

Een podium huren voor elk soort feestje

Een arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert: zo werkt het!