ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Goede kwaliteit snijbloemen van de groothandel

Voor snijbloemen van de groothandel kunt u bij Van de Werken Lisianthus BV terecht. Deze kwekerij kweekt de enkelbloemige lisianthus in een kas en biedt deze bloem in negen kleuren aan, van geel tot rood tot wit en meer. De bloemen zijn van goede kwaliteit en worden bij groothandels in heel Nederland geleverd. Wilt u als groothandel ook deze snijbloemen ontvangen? U bestelt ze gemakkelijk online en hoeft alleen maar op de levering te wachten.

Een snelle levering van prachtige snijbloemen

Dagelijks rijden de vrachtwagens van kwekerij Van de Werken Lisanthus BV over de Nederlandse en ook Duitse wegen, op weg naar groothandels. De wagens zitten vol met snijbloemen van goede kwaliteit. De bloemen worden getrouw geleverd wanneer dit voor u uitkomt. U heeft ze al snel in huis, zodat u ermee boeketten kan vormen voor welke situatie dan ook. De lisianthus, bijvoorbeeld, is een fijne, kleurrijke bloem die in elk boeket prachtig staat. Combineer de bloem met andere bloemen of vorm een bos van alleen maar lisianthussen. De bloemen staan altijd mooi tussen andere bloemen en in vazen. U kiest zelf de aantallen en de kleuren die u wilt. Voorbeelden van kleuren zijn Claire Light Pink, Piccolo Red en Excaliber White. Elke kleur is uniek. U bestelt de verschillende snijbloemen online. Voordat u het weet, staat uw levering voor de deur.

Een kwekerij met ervaring

Van de Werken Lisianthus BV kweekt en levert al twintig jaar snijbloemen. Het team weet precies hoe snijbloemen voor uw groothandel het best kunnen groeien en welke zorg ze nodig hebben tijdens het groeien. Zo garandeert de kwekerij een bloem van kwaliteit voor uw snijbloemen groothandel. De grond waarin de bloemen geplant worden, wordt zo voorbereid dat de bloemen gezond groeien en geen ziektes kunnen krijgen. Elke bloem krijgt echt de ruimte om in de kas te groeien.

https://vdwerkenlisianthus.nl/