Zijook

Zonnepanelen kopen: waar aandacht aan besteden

Zonnepanelen  aanschaffen of kopen en laten plaatsen door betrouwbare zonnepanelen installateurs? Laat u dan op sleeptouw nemen door de  meer dan 10 jaar praktijkervaring door uw Vlaamse installateur  van zonnepanelen Soloya! Deze her nieuwbare energiespecialist is al momenteel  al meer dan 10 jaar actief in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een mooi opgebouwd klantenbestand van niet minder dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

Voor een onberispelijke en vlotte installatie van zonnepanelen moet u bij expert Soloya zijn. Ons professioneel zonnepaneel installatieteam garandeert u een duurzame oplossing. Voor meer info verwijzen we naar Soloya.be

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website