ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Kinder cadeautips wishlist!

Ik ga het nu even niet over de clichés hebben, maar wat geef je een kind van 4 jaar bijvoorbeeld als cadeau, als ze ‘alles’ al heeft. Na ja alles, voor je gevoel dan. Ze worden steeds groter en kunnen nu zelf ook aangeven wat voor cadeau ze zou wensen. In dit artikel deel ik een soort cadeautips lijst voor peuters/kinderen. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Een houten poppenlijst Een modern poppenhuis is een perfect cadeau voor meisjes (en jongens!), de ideale basis voor de ‘net als of…’ rollenspellen. Kinderen kunnen hen poppenhuis inrichten met schattige meubeltjes, speelfiguren en tal van andere houten accessoires. En uiteraard mogen Barbie en Ken ook niet ontbreken. Trampoline

Een trampoline is het ideale cadeau voor zowel jongens als meiden. Kinderen kunnen lang van een trampoline genieten. Ze kunnen zich uitleven op een trampoline. Springen, salto’s maken en nog veel meer. Belangrijk hierbij is de veiligheid van de kinderen. Je kan kiezen voor een ingraaf trampoline. Kinderen stappen zo makkelijker op en weer van de trampoline af. Daarnaast wordt ook voorkomen dat kleine kinderen onder de trampoline kruipen als ze bijvoorbeeld speelgoed willen pakken.

 

Kinderfiets

Iedereen kan zich nog wel het moment herinneren dat er voor het eerst zonder zijwieltjes en steun van vaders of moeders gefietst kon worden; een magisch moment! Hoe leuk is het om je eigen kind een kinderfiets cadeau te doen? Met een kinderfiets vergroot je een kind zijn leefwereld. Eerst oefenen op driewielertjes en loopfietsen en dan is het tijd om op een ‘echt’ fietsje oefenen. Houdt er rekening mee dat de fiets goed afgestemd is op zijn of haar lengte. Een kinderfiets met 10 tot 12 inch wielen is geschikt voor kinderen tussen 3 en 5 jaar, terwijl 20 inch wielen ideaal zijn voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar. Online en in de winkel is er een groot assortiment jongenskinderfietsen en meisjeskinderfietsen met zowel met en zonder versnellingen of met handrem en terugtraprem.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website