ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Een zeer veelzijdig verpakkingsbedrijf

Milpak is een volledig Belgisch verpakkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van verschillende soorten verpakkingen voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Men onderscheidt hierin eigenlijk vier verschillende categorieën. Dit zijn de flowpacks, de dosiszakjes (ook wel sachets genoemd) en de pillowpacks. Ook kan deze specialist verschillende producten op een professionele wijze inpakken. Zo wordt ieder product onder de beste omstandigheden verpakt, zodat de consument zo lang mogelijk kan beschikken over een product van de beste kwaliteit. Dit is niet alleen voor de consument prettig, maar ook voor u als producent, omdat u uw klant op deze manier goed kan overtuigen van de kwaliteit van uw product.

De verschillende soorten verpakkingen

De verschillende soorten verpakkingen die dit verpakkingsbedrijf maakt, zijn ieder geschikt voor verschillende productsoorten. Zo wordt de flowpack vaak gebruikt voor het verpakken van vaste producten onder folie, zodat het product minder onderhevig is aan licht en lucht. Dit kan het geval zijn bij levensmiddelen, maar ook bij bijvoorbeeld drukwerk. Dosiszakjes worden vaak gebruikt voor probeerverpakkingen of voor levensmiddelen die per portie zijn verpakt, zoals bijvoorbeeld in het geval van suikerzakjes. Voor het verpakken van porties kunnen ook pillowpacks worden gebruikt, maar deze verpakkingen zijn geschikt voor wat grotere porties, van 20 gram tot 1 kilogram. Ook kunnen deze verpakkingen bedrukt worden met uw logo of met bijvoorbeeld lotnummers of houdbaarheidsdatum. Ook kan er een doorkijkvenster gecreëerd worden.

De voordelen van deze verpakkingen

Dit professionele verpakkingsbedrijf kan altijd aan uw wensen voldoen. Zo zijn de verpakkingen verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook hanteren deze experts lage prijzen voor uw verpakkingen. De zakken zijn een sterk en lichtgewicht alternatief voor flessen of potten en tot slot kan iedere verpakking worden voorzien van een zelfklevend etiket. Wat u ook wilt verpakken, met de hoogwaardige verpakkingen van Milpak kan het allemaal. De goede kwaliteit van de verpakkingen wordt gewaarborgd door het IFS Global Markets keurmerk en het Bio-certificaat.

https://milpak.be/