ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Een uniek bedrijfsuitje met overnachting in de Gelderse bossen

U wilt iets speciaals organiseren, een bedrijfsuitje met overnachting. Bedrijfsuitjes zijn vaak leuk, al was het maar omdat de werkdiscipline doorbroken wordt, hetgeen voor menig medewerker een welkome afleiding is. Maar bijzondere groepsaccommodatie de Westernboerderij is erin gespecialiseerd om van ieder bedrijfsuitje wel iets heel bijzonders te maken. Het begint al met de ligging en de bijzondere groepsaccommodatie zelf. De Westernboerderij beschikt over diverse stijlvolle, verwarmde binnenruimtes en een prachtig stuk grond voor outdoor activiteiten. En dat alles in een bosrijke omgeving, dus mogelijkheden te over om er een actief feest van te maken, onder alle weersomstandigheden.

Teambuilding, heisessie, managementbijeenkomst, bedrijfsuitje ‘you name it’

Het is natuurlijk wel zo leuk als de teambuilding, heisessie, managementbijeenkomst of het bedrijfsuitje niet alleen als een welkome doorbreking van de sleur wordt ervaren, maar als het als een inspiratiebron wordt ervaren. Dan is sprake van echte toegevoegde waarde. En dat is nu precies het effect dat een bedrijfsuitje met overnachting in deze bijzondere groepsaccommodatie heeft op de deelnemers. Onvergetelijk. Door de deelname aan de sportieve, hilarische en strategische activiteiten worden verbindingen gemaakt, irritaties uitgesproken en uitgepraat en leert men elkaar beter kennen. Teams functioneren na deze befaamde bedrijfsuitjes met overnachting beter, en men heeft meer begrip voor elkaar.

Bijzondere groepsaccommodatie ook geschikt voor families

Uiteraard is deze bijzondere groepsaccommodatie niet alleen geschikt voor zakelijke teams, maar ook voor vriendengroepen of families. Door de centrale ligging is het makkelijk te bereiken en voor iedere leeftijd zijn er passende, spannende, uitdagende en gezellige activiteiten. Er zijn activiteiten speciaal voor kinderen, maar ook activiteiten die heel geschikt zijn om samen met kinderen te doen. En zoals er een bedrijfsuitje met overnachting wordt georganiseerd in de Westernboerderij, zo kan dit ook voor families worden georganiseerd. Er wordt dan overnacht in een Tipitent, een 10-persoonstent met koelkast en verwarming. Toiletten en douches zijn aanwezig.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan men het afval in de bouw beheren?

Zorg voor een goede werkkostenregeling

Transportsystemen voor verschillende doeleinden