ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Bent u op zoek naar een restaurant in Harlingen

Bent u op bezoek in het prachtige Harlingen zoekt u nog een restaurant in Harlingen waar u heerlijk vis, schelp- en schaaldieren kunt eten? Dan bent u bij Visrestaurant de Tjotter aan het juiste adres! Dit restaurant in Harlingen is de enige echte oesterbar van Nederland, wat een bezoekje aan dit restaurant in Harlingen extra bijzonder maakt. Visrestaurant de Tjotter is 7 dagen per week voor u geopend en laat u graag kennis maken met allerlei delicatessen uit deze streek. Wanneer komt u eten?

Eten in Harlingen bij visrestaurant de Tjotter

Deze oesterbar is al 19 jaar lang gevestigd in het oude centrum van Harlingen, aan de mooiste en langste getijde haven van Nederland, die 300 meter lang is. Het restaurant in Harlingen is precies gevestigd aan het eind van deze haven, waar het zoute zeewater over gaat in zoet water. Wanneer u een hapje gaat eten bij dit visrestaurant in Harlingen, kunt u heerlijk op het terras aan het water vertoeven. Wat dit restaurant nog extra bijzonder maakt, is het feit dat Harlingen aan de Wadden ligt. De Wadden staan namelijk op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit is voor veel buitenlandse en binnenlandse toeristen dan reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de Harlingen en de oesterbar.

Bij visrestaurant de Tjotter kunt u terecht voor zowel de lunch, als voor het diner. Iedere dag worden en verse streekproducten afgeleverd en bereid, die rechtstreeks afkomstig zijn van de visafslag. U eet bij dit restaurant dus altijd vers en dat proeft u zeker. Er wordt veel gekookt met zeewier, omdat zeewier naast een goede smaak, ook gezonde mineralen bevat die goed zijn voor het menselijk lichaam. Lust u geen vis? Niet getreurd, u kunt ook vleesgerechten en vegetarische gerechten bestellen. Naast visrestaurant, is dit restaurant in Harlingen sinds korte tijd ook oester & visbar. Het team wil haar klanten namelijk graag laten genieten van diverse visdelicatessen.

Over visrestaurant de Tjotter

In het verleden zeilde er een klein vrachtschip over de Zuiderzee tussen Amsterdam, Urk, Stavoren en Enkhuizen. Het restaurant ontleent haar naam aan dit kleine vrachtschip. Bent u benieuwd naar dit vrachtschip? In het restaurant dobbert een originele Tjotter in een vijver.

Waarom is het de moeite waard om in dit restaurant in Harlingen te eten?

  • De enige echte oesterbar van Nederland
  • Zeewierkroket en Zeewierbitterballen van vier zeewieren
  • Één van de weinige visrestaurants in Nederland
  • Veel gasten komen speciaal voor de tarbot naar het restaurant

Een hapje eten bij deze oesterbar in Harlingen?

Bent u benieuwd geworden naar dit bekende visrestaurant in Harlingen en zou u graag een hapje willen eten in Harlingen? Neem dan gerust contact op en reserveer een tafeltje. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, zodat al uw vragen beantwoord kunnen worden. Tot snel in het restaurant!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website