ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Tandenbleken eindelijk veilig en goedkoop!? Hoe werkt deze revolutionaire methode?

Veilig tanden bleken de met vernieuwde 3-in-1 whitening formule


Onze 3-in-1 whitening formule is een innovatieve en bewezen effectieve manier om de tanden te bleken, en gaat gepaard met verschillende belangrijke positieve effecten. Terwijl reguliere whitening-producten juist gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, is dit product anders.
Het bevat cruciale actieve bestanddelen als kaliumnitraat, hydroxyapatiet en phtalimidoperoxycapronzuur. Deze zorgen voor een nieuwe dimensie op het gebied van duurzame tandverzorging en er stralend uitzien. Onze methode is bovendien 100% veilig en wetenschappelijk onderbouwd.

Gezondheidsrisico’s regulier tandenbleekmiddel

Reguliere tandenbleekmiddelen bevatten doorgaans het gevreesde waterstofperoxide en agressieve chemicaliën, die onder meer zorgen voor demineralisatie. Essentiële mineralen verdwijnen als gevolg daarvan uit de tandstructuur. Hierdoor kan niet alleen overgevoeligheid ontstaan, ook komen afgegeven vrije radicalen in contact met het tandglazuur, met alle gevolgen van dien. Denk aan het risico op het oplopen van gaatjes en onomkeerbare celbeschadiging aan de tandpulp, evenals beschadiging van het tandweefsel.

Bestanddelen en werking van onze whitening formule

  • Kaliumnitraat – dringt via glazuur het binnenste van de tand binnen en zorgt hier voor kalmeren van de zenuwen. Dit gaat overgevoeligheid tegen, waardoor het tandenbleken uiterst comfortabel verloopt.
  • Hydroxy-apatiet – dit is een mineraal dat ook wel bekendstaat als HA of HAP en als natuurlijke bouwsteen aanwezig is in ons lichaam. Niet alleen onze tanden en kiezen, maar ook botten bestaan hier voor 65% uit. Het draagt bij aan voorkomen van gaatjes en reduceert kans op ontstekingen, zoals van het tandvlees. Verder verwijdert het aanslag en haalt het de natuurlijke witheid van de tanden terug. Vermindert daarnaast de tandgevoeligheid, door het dichten van open tandbeenkanaaltjes. Vanwege de positieve werking al jarenlang aanwezig in gerenommeerde tandpasta’s.
  • Phtalimidoperoxycapronzuur (PAP) – een peroxidevrij middel dat bijdraagt aan een veilige whitening door middel van oxidatie, dus zonder schadelijke bijwerkingen.

Het resultaat

Een gebit dat tot 3.5 tinter witter is na slechts één behandeling van 10 tot 20 minuten. Ervaar het nu!

https://wittergebit.nl/wittergebit

Gerelateerde artikelen

Botox en fillers behandelingen

Een bruine tint op uw huid voor een gezonde uitstraling

Hoe werkt een borstvergroting