ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

In goede handen bij Bloemenhove

Abortuskliniek Beahuis & Bloemenhove is een vertrouwde plek waar je terecht kunt voor een overtijdbehandeling. Ook geven de medewerkers informatie over veilige anticonceptie om ongepland zwanger raken te voorkomen. Het Bloemenhove-team bestaat uit artsen, verpleegkundigen en algemeen medewerkers. Stuk voor stuk vrouwen.

Als je te maken hebt met een ongewenste zwangerschap kan het wellicht helpen ervaringen van andere meisjes / vrouwen te lezen. Op bloemenhove .nl staan dit soort verhalen. Op de site staan ook antwoorden op veel gestelde vragen. We geven een paar voorbeelden.

Kom ik in aanmerking voor de abortuspil? Als je gezond bent en niet langer dan acht weken zwanger kun je de abortuspil krijgen. Eén van de artsen zal dit beoordelen. Er zijn geen kosten verbonden. Een andere vraag: speelt mijn gewicht een rol bij een abortus? Ja, zowel ernstig onder- als ernstig overgewicht kunnen een risico vormen. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Bloemenhove.

Abortus tot 22 weken

Een vraag die veel vrouwen en meisje bezighoudt, is: doet de behandeling in de Bloemenhove abortus kliniek pijn? Het antwoord daarop is voor iedereen anders. Kies je voor een behandeling met plaatselijke verdoving, dan zul je in ieder geval niet heel veel pijn hebben. Wel zul je voelen dat er iets gedaan wordt. Sommige meisjes voelen vrijwel niks, voor anderen is het een beetje gevoelig.

Na de behandeling kan het zijn dat je wat krampen ervaart, vergelijkbaar met menstruatiekrampen. Kies je voor een behandeling met sedatie dan krijg je zowel een slaapmiddel als een pijnstiller toegediend. Je valt in slaap en merkt niets van de ingreep. Als je weer wakker wordt, voel je je mogelijk wat duizelig en slaperig.

We kunnen ons goed voorstellen dat je in een persoonlijk gesprek meer vragen beantwoord wilt hebben. Bij deze ben je uitgenodigd om langs te komen. Hierbij de contactgegevens van abortuskliniek Beahuis & Bloemenhove:

bezoekadres: Herenweg 211-215, 2106 MJ Heemstede, Nederland

telefoon: +31 (0)23 528 98 90

email: receptie@ bloemenhove. nl

website: www. bloemenhove .nl

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website