ZIJook.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Een ruime wagen voor ondernemers

Als ondernemer ben je waarschijnlijk veel onderweg. Van de ene naar de andere klant, van project naar project, van afspraak naar afspraak. Een goede en betrouwbare auto is daarbij van onschatbare waarde. Een auto die je zonder problemen van a naar b brengt, die voorzien is van alle gemakken en waar je bovendien al je materialen probleemloos in kunt vervoeren. Een Renault Trafic leasen is daarom voor veel ondernemers een mogelijkheid die het overwegen waard is. Leasen biedt ondernemers immers vele voordelen boven het privé aanschaffen van een auto. Je rijdt dan namelijk in een nieuwe auto, tegen een vast tarief.

Als je wil weten waar je aan toe bent

Een lease auto rijden voorkomt nare verrassingen. Je betaalt immers een vast bedrag per maand, en daarmee zijn vrijwel alle kosten gedekt. Onverwachte en dure reparaties? Met auto lease is dat verleden tijd, want al deze kosten zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag. Dat betekent dat de leasemaatschappij de rekening van dit soort onverwachte kostenposten betaalt. Voor het vaste maandbedrag dat je aan de leasemaatschappij betaalt, krijg je dus niet alleen een nieuwe auto maar ook goede service, zoals bijvoorbeeld een vervangende auto wanneer je lease auto ter reparatie in de garage is. 

Controleer de voorwaarden

Uiteraard is het van belang dat je de voorwaarden in het lease contract goed door neemt. Iedere leasemaatschappij is anders en stelt zijn eigen voorwaarden samen. Zo kan het bijvoorbeeld mogelijk zijn dat de kosten voor brandstof in het buitenland niet worden vergoed, of dat je een eigen risico moet betalen voor sommige reparaties. Het is daarom aan te bevelen om de voorwaarden van verschillende leasemaatschappijen goed met elkaar te vergelijken. Online kun je hier veel informatie over vinden. Zo kun je voor een maatschappij kiezen die voor jou het voordeligst is.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website