ZIJook.nl
Image default
Auto’s en Motoren

De auto importeren uit Japan in goede banen geleid

Bij een auto importeren uit Japan komt meer kijken dan de aankoop van het voertuig. Niet alleen moet u zorgen dat u uw auto betaalt, ook moet de auto nog naar Nederland gehaald worden en klaar zijn voor gebruik. Om het transportproces in goede banen te leiden, kunt u ervoor kiezen om Marlog Car Handling in te schakelen. Dit bedrijf zorgt er namelijk voor dat jouw geïmporteerde auto uit Japan bij jou voor de deur komt te staan.

Een auto veilig importeren vanuit Japan 

Een groot voordeel van samenwerken met Marlog Car Handling is de betrouwbare service die het bedrijf te bieden heeft. Door een uitgebreid netwerk is het namelijk mogelijk om een auto te importeren uit Japan en deze veilig naar ons land te halen. Dit kan alleen de verscheping zijn vanaf de haven, maar kan ook het voortransport zijn vanaf de verkoper naar de haven vanwaar de auto verscheept wordt.

Ook de meest voordelige oplossing 

Daarnaast is het importeren van een auto ook een voordelige oplossing. Wanneer meer mensen een auto importeren vanuit Japan is het namelijk mogelijk om alle auto’s tegelijk te verschepen. Zo kunnen er meerdere auto’s in een container, waardoor de prijzen beduidend lager uitkomen dan wanneer u enkel uw auto naar Nederland laat verschepen. U heeft dus niet alleen een betrouwbare import, maar ook vele malen goedkoper.

Het perfecte transport voor uw import 

Een auto importeren uit Japan wordt op deze manier ook sneller. In plaats van zoeken naar goede bedrijven, kan Marlog Car Handling vanuit hun netwerk het perfecte transport voor u regelen. Het netwerk bestaat namelijk uit verschillende bedrijven van over heel de wereld, die optimaal benut kunnen worden voor uw geïmporteerde auto. Op deze manier kunt u binnen een kort tijdsbestek gebruik maken van uw nieuwe auto, zonder dat u met alle lasten opgezadeld zit voor het importeren van uw trots.

https://www.marlog-car-handling.eu/