ZIJook.nl
Image default
Alarmsysteem

Lockpicks in een noodsituatie

Lockpicking opent je ogen!

Iedereen gebruikt een slot om zijn of haar woning s’nachts veilig te houden en overdag om onze bezittingen te beschermen.

Maar zodra je je eerste slot open krijgt met een lockpick set zul je gelijk met een heel ander perspectief naar sloten kijken. Als je namelijk zelf op onderzoek uit gaat zul je er al snel achterkomen dat het idee van een slot meer veiligheid biedt dan een slot zelf. De meeste sloten zijn namelijk redelijk makkelijk te openen met behulp van een aantal basis lockpick technieken.

Cilindersloten geven ons wel een veilig gevoel maar als er echt iemand de intentie heeft om in je woning te komen dan zijn daar veel methodes voor. Daarom is het belangrijk om een goede beveiliging voor je huis te hebben en niet alleen te vertrouwen op de werking van een paar sloten.

Als je meer de werkelijke waarde van je sloten begrijpt kun je beter inschatten wat voor realistische veiligheid ze kunnen bieden voor je woning.

Door lockpicking wordt je huis veiliger!

Het overkomt iedereen weleens dat je jezelf buiten je eigen woning sluit. Dit kan als je haast hebt of je niet in de stemming bent om een paar uur buiten te staan erg naar zijn om te ervaren.

Wanneer je je dan niet hebt verdiept in lockpicking zul je machteloos buiten staan en moet je genadeloos wachten op de hulp van een sloten maker.

http://www.youtube.com/watch?v=n71uznRJeu0

een Lockpick Gun kunnen jou in deze situatie frustratie en euro’s besparen en kan je ook nog eens een veel voldoening geven wanneer je dan toch zelf je slot kan open krijgen!!

Ook voor familie en vrienden is het erg handig als je bij hun de held in nood kan spelen!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website