ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Verkoeling en een fraai design

Als het warmer wordt, is het fijn om een ventilator in huis te hebben. Het vervelende is dat dit vaak een doorn in het oog is. Een groot, lomp apparaat dat eigenlijk altijd in de weg staat. Maar niet als je kiest voor een Dyson ventilator. Natuurlijk betaal je voor zo’n merk altijd wel een fikser prijskaartje dan voor een andere ventilator. Maar met een Dyson ventilator aanbieding hoeft dit helemaal niet zo duur te zijn. En je kunt rekenen op kwaliteit, zonder dat het lelijk in je kamer staat.

Het ontwerp

De Dyson ventilator is geen ventilator met bladen en een hekwerk er omheen. Dat maakt het al een stuk aangenamer om naar te kijken. Het is een design in een ovale vorm. De hoogte van de Dyson ventilator is 23 centimeter. In plaats van met slagen lucht te verplaatsen, komt er lucht vanuit het midden van de ventilator. Doordat er geen hekwerk om de ventilator zit en de binnenkant open is, is het ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Het slanke ontwerp zorgt dat je geen last hebt, waar je hem ook plaatst. De ventilator van Dyson is wit. 

Ventilator of 2-in-1

Er zijn twee varianten van de Dyson ventilator. De Dyson Cool en de Dyson Hot+Cool. Het moge duidelijk zijn dat de Cool enkel werkt als ventilator en de Hot+Cool zowel kan verwarmen als verkoelen. Het ontwerp is nagenoeg identiek. De luchtstroom op de maximale stand voor de cool is 500 liter per seconde. Bij de Hot+Cool is dat 186 liter per seconde. Het snoer van de Dyson ventilator is 1,80 meter.