ZIJook.nl
Image default
Aanbiedingen

Verantwoord afvallen met een diëtist in Den Haag: kennismaken met de bestaande mogelijkheden

Wil je afvallen in Den Haag, maar weet je niet zeker hoe je dit moet aanpakken? Of hebben eerdere pogingen tot nu toe geen of onvoldoende vruchten afgeworpen? Bij praktijk Gezond Leven Diëtisten vind je een ervaren diëtist in Den Haag die je met een op maat gemaakt programma kan helpen. Twijfel je over welk programma het beste voor je is? De praktijk organiseert regelmatig workshops waarin je kunt kennismaken met de programma’s die worden aangeboden. Het afvallen in Den Haag pakken ze elk op een iets andere manier aan.

Mogelijke behandelprogramma’s

Het doel van elke methode is gewichtsverlies zonder hongergevoel en zonder het genieten te hoeven opgeven. Alleen zo lukt het om het dieet, dat eigenlijk meer als leefstijlpatroon moet worden gezien, vol te houden. Wil je afvallen in Den Haag, dan biedt de bovengenoemde praktijk je onder andere het PS Food & Lifestyle-, het GIP (Grip Op Koolhydraten)- en het Mindful Eten-programma aan.

Vrijwel elke expertise in huis

Het team van Gezond Leven Diëtisten bestaat uit zes diëtisten en assistenten met een passie voor het vak. De eigenaresse van de praktijk beschikt over ruim 25 jaar ervaring. Bij een diëtist in Den Haag die bij dit centrum werkzaam is, ben je niet alleen aan het juiste adres wanneer je gewicht wilt verliezen. Ook kun je je laten begeleiden wanneer er juist sprake is van ondergewicht, of wanneer je bij een ziekte, in de overgang, darmklachten of als intensieve sporter voedingsadviezen nodig heeft. Het behandelcentrum heeft vrijwel elke expertise in huis.

Ontvang voedingsadviezen in het Nederlands of Engels

Elke diëtist van dit in Den Haag gevestigde centrum heeft zijn eigen specialisatie. Overigens is een doorverwijzing van je huisarts niet noodzakelijk. De professionals zijn allen opgenomen in het kwaliteitsregister paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Voedingsadviezen kunnen behalve in het Nederlands ook in het Engels worden opgesteld. Meld je vandaag nog aan en ga voor een gezondere leefstijl.