Zijook

Voorkom gevaar en laat asbest golfplaten verwijderen

Zoekt u een betrouwbare partij die de asbest golfplaten die al jarenlang op uw dak liggen vakkundig kan verwijderen zonder dat dit gevaar oplevert voor de omgeving? Elegast Dak en Gevel helpt u hier graag bij. Zij doen dit op een gegarandeerd veilige manier en zijn hiervoor gecertificeerd. Verder heeft deze specialist een zeer groot werkgebied, omdat zij werken in zowel België als Nederland en Duitsland. Verder voeren zij ook grote en gecompliceerde projecten uit. Maar dat is niet het enige. Behalve het verwijderen van asbest golfplaten, zorgt Elegast Dak en Gevel uiteraard ook voor een vakkundige plaatsing van het nieuwe dak. Zo blijft uw woning of bedrijfspand waterdicht tijdens de werkzaamheden en blijft de overlast beperkt. Ook zorgt Elegast voor een strakke coördinatie en tijdsplanning.

Laat uw gehele bedrijfspand renoveren

Laat u asbest golfplaten verwijderen, dan is het ook mogelijk om uw gehele bedrijfspand te laten renoveren door Elegast Dak en Gevel. Het verwijderen van asbestplaten is namelijk best een flinke klus, waardoor dit ook een moment is voor het laten renoveren van uw bedrijfspand. Deze specialisten renoveren niet alleen uw dak, maar zorgen er ook voor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Zo kunt u uw authentieke pand er weer netjes uit laten zien. Ook laat u op deze manier panden als magazijnen en loodsen er aantrekkelijker uitzien. Wilt u uw bedrijfspand verhuren? Met de juiste dak- en gevelrenovatie verhoogt u de waarde van het pand én de kans dat u uw pand verhuurt. Ook gaat uw pand langer mee. Zeker als u uw bedrijfspand laat renoveren door Elegast Dak en Gevel, die een ruime ervaring hierin hebben.

Kies voor het totaalpakket

Elegast Dak en Gevel is dé uitvoerder voor wanneer u uw bedrijfspand wilt laten renoveren en daarbij asbest golfplaten wilt laten verwijderen. Deze expert kan namelijk alle werkzaamheden die hierbij komen kijken, vakkundig uitvoeren binnen een niet al te lange tijd. Hierdoor blijven ook de kosten zoveel mogelijk beperkt.