Zijook

Sesam open u: de magie van de automatische deur

De automatische deur, zo vanzelfsprekend in zoveel situaties: de handen vol met zware boodschappentassen bij de supermarkt, de ingang van het ziekenhuis terwijl u in een rolstoel zit, de hotel receptie die u zonder problemen binnen stapt met al uw bagage. De plekken waar u zonder bij na te denken door een automatische deur stapt zijn eindeloos.

Het vanzelfsprekende van een automatische deur

Wanneer valt een automatische deur op? Wanneer hij niet werkt. Niets vervelender dan met de handen vol staan voor een dichte deur. Een goede deur is er eentje waar uw klanten eigenlijk niet van door hebben dat hij er is. Het lijkt zo’n klein detail, maar een goed werkende deur die vanzelf opent voor uw klanten kan, onbewust, het verschil maken tussen een goede en een perfecte klantervaring.

Voor elke sector

Voor de ene sector is een automatische deur een extra pluspunt, voor de andere is het een noodzaak. Kunt u zich een grote supermarkt voorstellen zonder deze deuren? Of wat dacht u van een ziekenhuis waar in noodgevallen men snel door de deuren moet kunnen zonder dat er ook maar een seconde de aandacht van de patiënt weg hoeft te vallen? Deze deuren komen voor in elke sector.

Hoe kies ik de juiste deur?

Hoewel alle automatische deuren gemeen hebben dat ze, uiteraard, automatisch open gaan zitten er grote verschillen tussen de deuren. Zo is de deur die gebruikt wordt voor de ingang vaak net anders ingesteld dan de deur voor de nooduitgang of als tussendeur tussen twee binnenruimtes. Ook moet de vraag gesteld worden hoe de deur gebruikt wordt: komen er elke dag duizenden mensen door naar binnen en buiten? Of wordt hij maar af en toe geopend? Zijn de ‘deurgangers’ vlot ter been of moet er rekening gehouden worden met rolstoelen en snel afgeleide kinderen die onverwacht stil blijven staan?

Kies een expert

Omdat de keuze zo groot is en elke situatie eigenlijk uniek is het belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe automatische deur in zee te stappen met een expert, zoals bijvoorbeeld Entrance. Deze specialisten op het gebied van automatische deuren zullen u perfect adviseren welke deur voor u en uw situatie het beste is.

https://www.entrance.nu/