Zijook

Reken op een betrouwbare partner voor een kwaliteitscontrole in China

Een kwaliteitscontrole laten uitvoeren op de goederen die u produceert in China is noodzakelijk. Hierdoor weet u zeker dat de productie voldoet aan uw hoge verwachtingen. Ook zorgt u zo dat uw klanten enkel producten van de hoogste kwaliteit in handen krijgen. Dit leidt tot een grotere tevredenheid en een goed imago voor uw bedrijf. Het uitvoeren van een kwaliteitscontrole in een land zo ver als China is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Er is natuurlijk sprake van een grote afstand, maar ook van taal- en cultuurbarrières. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles in China rekent u op een betrouwbare partner met kennis van zaken. Doe daarom beroep op een China sourcing company die oplossingen biedt voor een betere samenwerking tussen Europese en Aziatische bedrijven. Reken hiervoor op Commercial Support Pacific.

Team met alle kennis in huis

Commercial Support Pacific is een Nederlands familiebedrijf dat onder andere fungeert als sourcing company in China. Dit bedrijf heeft een doordachte structuur met een ervaren team in Nederland en een team ter plaatse op verschillende locaties in Azië. Zo garanderen ze een vlekkeloze coördinatie en hebben ze alle nodige kennis in huis. Dit zowel op gebied van de ketenregie van uw productie, als kennis van de plaatselijke taal en gebruiken. Zo organiseert het bedrijf vlot een kwaliteitscontrole op uw productiesite in China. Dit is mogelijk tijdens elke stap van de productie: voor, tijdens en na. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid rapport met de bevindingen. Op basis hiervan besluit u of u tevreden bent en kunt overgaan tot de betaling aan de producent of niet.

Zorgeloos produceren in Azië

Als China sourcing company, regelt het bedrijf de volledige ketenregie voor u. Naast het uitvoeren van kwaliteitscontroles, regelt deze sourcing company ook graag het importeren van goederen uit China. Ook het sourcen van betrouwbare leveranciers laat u, indien gewenst, over aan deze specialisten. Welke diensten u ook gebruikt, deze sourcing company in China biedt u altijd een maatwerkoplossing. Dit combineren ze met een proactieve aanpak. Zo kunt u met een gerust hart de productie van uw goederen verplaatsen naar Azië. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de website van Commercial Support Pacific.