ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Personeelsadvies op maat

Voor veel bedrijven en organisaties is personeelsadvies soms toch nog een lastig dingetje. Hoe kan je als bedrijf de juiste persoon vinden bij een bepaalde vacature? En wat moet je doen als het gewoon niet lekker loopt met een werknemer? Kan je diegene zomaar ontslaan? Maar ook met vragen over salarissen kun je terecht bij Simpra. Simpra gaat binnen het advies uit van een aantal kernbegrippen. Het belangrijkste begrip is misschien wel duurzaamheid. Simpra is zich ervan bewust dat veel functies zoals deze nu bestaan, over vijf jaar niet meer bestaan. De centrale vraag die hierbij speelt is of wij nu al actie moeten gaan ondernemen om de allerbeste mensen binnen uw bedrijf te houden. Een lastige kwestie, maar gelukkig weet Simpra hier wel raad mee!

Ontwikkeling centraal binnen het personeelsadvies

Binnen het personeelsadvies van Simpra staat nog een begrip centraal: ontwikkeling. Ontwikkeling is erg belangrijk binnen een bepaald bedrijf. Iedereen binnen het bedrijf moet er namelijk voor zorgen dat hij of zij zich continu aan het ontwikkelen is. Een mens is namelijk nooit uitgeleerd en doordat iemand zich continu ontwikkeld, krijgt het bedrijf er steeds meer kennis bij. Simpra vindt echter wel dat een bedrijf ervoor moet zorgen dat iedere medewerker in staat wordt gesteld om zichzelf te ontwikkelen. Doordat je als bedrijf de ontwikkeling van een medewerker stimuleert, zal je ervoor zorgen dat dit ook het bedrijf ten goede komt.

Objectief, onafhankelijk en resultaatgericht

Nu denkt u misschien wel: waarom zou ik Simpra inschakelen voor mijn personeelsadvies? Het antwoord is simpel! Simpra is namelijk objectief, onafhankelijk en resultaatgericht. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat niemand ons kan beïnvloeden om onze mening meer naar zijn of haar kant te trekken. De onafhankelijkheid van Simpra zorgt er uiteindelijk voor dat uw bedrijf er beter uitkomt. Daarnaast heeft Simpra ook nog eens een achtergrond in de psychologie. Dit is zeker een meerwaarde, doordat er vaak persoonlijke gesprekken gevoerd moeten worden.

Personeelsadvies van Simpra

Mocht u geïnteresseerd zijn in personeelsadvies van Simpra, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan al uw vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat uw bedrijf goed personeelsadvies op maat krijgt!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website