Zijook

Kan uw grootkeuken ook wat onderhoud gebruiken?

Hoe vaak onderwerpt u uw grootkeuken aan grondig onderhoud? Natuurlijk doet u er alles aan om uw keuken hygiënisch schoon te houden. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens het dagelijks schoonmaken van uw grootkeuken kan u personeel natuurlijk niet altijd alles van de kant halen, onderhoud plegen en elke dag alles grondig reinigen. Daarom biedt Valor Services een dieptereiniging aan voor grootkeukens en voedingshallen, waar grondig schoongemaakt en het nodige onderhoud gedaan wordt. U vraagt zich misschien af wat er naast de grondige schoonmaak verwacht kan worden qua onderhoud aan uw grootkeuken? Dit is onder andere het verwijderen van oude kitlagen en de vervanging met nieuwe schimmelwerende silicone. Lees verder om erachter te komen wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Wanneer heeft u voor het laatst een luchtkanaalreiniging uit laten voeren?

Om de luchtkwaliteit in uw pand en de algehele hygiëne te verbeteren, is het verstandig om een luchtkanaalreiniging te laten uitvoeren. Dit minimaliseert het risico op brand en creëert een gezondere werkomgeving voor uw medewerkers. Er zijn vele diensten die ze aanbieden om dit te bewerkstelligen, zoals het vervangen van luchtfilter of het beheer van het onderhoudsprogramma. Ook kunnen ze de luchtkanaalreiniging uitvoeren door verschillende luchtgroepen te reinigen of door een online platform op te zetten zodat u het filterbeheer zelf nauwgezet kunt volgen. Neemt u de juiste stap en laat u luchtkanaalreiniging uitvoeren door de specialist?

Wilt u een inspectie inplannen?

Bij Valor Services komen ze graag bij u langs om u te kunnen vertellen wat ze allemaal voor u kunnen betekenen. Zo weet u dat er goed is gekeken naar de huidige situatie en u de best mogelijke service krijgt. Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen of de vragen te stellen die u nog heeft. Ze helpen u graag op weg naar een hygiënische en veilige werkomgeving.