Het nut van een tijdregistratiesysteem

Door te kiezen voor een tijdregistratiesysteem van EasySecure International krijgt u snel en makkelijk inzicht in de uren die gemaakt worden door uw personeel. Hierdoor kunt u ook kijken op welke manier u kunt besparen op uw personeelskosten. Afhankelijk van het systeemdat u kiest heeft u te maken met lage onderhoudskosten. Er zijn verschillende systemen waar u uit kunt kiezen bij EasySecure International die af te stemmen zijn op de wensen en behoeften die passen bij uw bedrijf. Het voordeel van de nieuwste systemen is dat ze volledig up-to-date zijn en aangepast zijn aan deze tijd, waardoor alles ook digitaal is.

Andere mogelijkheden

Bij EasySecure International kunt u terecht voor het tijdregistratiesysteem dat voor u het beste werkt. Een prikklok in een modern jasje, een urenregistratie met vingerafdrukscan of uren registreren via een kaart, bij EasySecure International bent u aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij EasySecure ook terecht voor systemen met betrekking tot toegangscontrole, bezoekersregistratie, projectregistratie en aanwezigheidsregistratie. Voor al deze systemen geldt dat het niet uitmaakt in welke branche uw werkzaam bent. De systemen zijn eenvoudig te gebruiken, geschikt voor ieder budget en uitermate betrouwbaar. EasySecure International helpt u graag bij het zoeken naar de juiste oplossing.

Op de juiste manier registreren

Door gebruik te maken van een moderne prikklok of goed tijdregistratiesysteem van EasySecure International weet u zeker dat alles wat u nodig heeft op de juiste manier geregistreerd wordt. Een moderne prikklok is een registratiesysteem waarbij u door middel van bijvoorbeeld een tag, smartphone of vingerafdruk in- en uitklokt. De registratie kan vertaald worden naar een simpel excel-bestand of kan helemaal geïntegreerd worden in de cloud. Voor ieder bedrijf is er een oplossing. U kunt er ook voor kiezen om te starten met een basissysteem en dit op een later tijdstip uit te breiden. Uiteindelijk leiden de systemen tot een kostenbesparing waardoor de investering zichzelf uiteindelijk terug verdiend.