ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een virtuele tour laten maken biedt kansen

Denkt u erover om uw klanten of gasten rond te leiden in uw bedrijf met een virtuele tour? U kunt een goede virtuele tour laten maken door OMNI VR uit Reeuwijk. Aan uw virtuele tour kunnen soms zelfs interactieve elementen worden toegevoegd. Kies er bijvoorbeeld voor om een beschrijving toe te voegen aan sommige elementen van de presentatie, zodat u de kijker van extra informatie kunt voorzien. Dit is extra belangrijk voor sommige instanties, zoals bij het laten maken van een virtuele tour voor een ziekenhuis. Zo kunt u bijvoorbeeld aanstaande moeders alvast uw kraamafdeling laten zien, zodat ze extra goed zijn voorbereid op de bevalling. Bent u werkzaam in een hotel? Dan kunt u potentiële gasten alvast uw mooiste hotelkamers laten zien. Zo kunnen uw gasten zich alvast verheugen op hun verblijf. Waar u ook werkt, het laten maken van een virtuele tour kan een uitkomst zijn voor veel verschillende bedrijven.

Creëer interactiviteit middels storytelling

Door middel van storytelling wordt uw virtuele tour nog interactiever. Met een virtuele tour neemt u de kijker mee naar een andere wereld, waarin u hem of haar uw verhaal kunt vertellen. Of dit nu gaat over uw bedrijf of over uw product of dienst. Een virtuele tour is ook makkelijker te volgen dan een fysieke rondleiding door uw bedrijf. Denk hierbij aan mensen die moeilijk ter been zijn. Dankzij een virtuele tour kunnen ook zij uw bedrijf of organisatie bekijken en zien wat u te bieden heeft.

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u een virtuele tour laten maken van uw bedrijf of organisatie? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met deze specialist op voor de mogelijkheden. Dit kan via e-mail, door te bellen of door een bericht te sturen via een contactformulier. U zoekt met de specialist naar de juiste oplossing in uw situatie. Plan een kennismakingsgesprek in en ontdek alle mogelijkheden!

https://www.omnivr.nl/