Zijook

Een hoogwerker van topkwaliteit kopen

Wilt u een hoogwerker kopen? Kwak Hoogwerkers levert u kwaliteitshoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN. U heeft keuze uit een ruim assortiment gebruikte en nieuwe hoogwerkers. Er zijn hoogwerkers leverbaar voor diverse werkhoogtes, GVW’s en rijbewijzen. Op de website vindt u een overzichtelijke indeling, zodat u gemakkelijk de hoogwerker kunt vinden die u zoekt. De Ruthmann hoogwerker is een machine van hoogwaardige kwaliteit die gericht is op gebruiksgemak en een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Op de website kunt u veel informatie vinden, maar de vakmensen van Kwak Hoogwerkers gaan ook graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Vakkundig advies

Wilt u een hoogwerker kopen die perfect past bij uw werklocatie? De medewerkers van Kwak Hoogwerkers zijn opgeleid door de fabrikant zelf en hebben daarom alle kennis en ervaring om u professioneel advies te geven. Door regelmatige bijscholing blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze u helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt ook een demonstratie van de hoogwerker op locatie aanvragen om alle mogelijkheden van dichtbij te bekijken. Zo ziet u direct de toepasbaarheid van de hoogwerker op uw eigen werklocatie.

Service tot grote hoogte bij een hoogwerker kopen

Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers betekent ook uiterst goede service. Zo is het mogelijk uw medewerkers op de opleveringsdag een gebruikersopleiding te laten volgen. Zo leren ze de hoogwerker tot in de puntjes kennen en kan er veilig en efficiënt gewerkt gaan worden. Ook voor medewerkers die er later bijkomen is het mogelijk deze opleiding te volgen. Er kan dan te allen tijde gebruik gemaakt worden van telefonisch support en via een digitaal systeem kunnen storingen snel verholpen worden. Kwak Hoogwerkers voert minimaal een keer per jaar een veiligheidsinspectie uit aan uw hoogwerker, in combinatie met klein onderhoud. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

https://www.kwak.nl