ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

De meest nauwkeurige managing van exploitatiekosten voor vastgoed

Een projectontwikkelaar wil, nadat hij of zij een project heeft aangenomen, de exploitatiekosten voor vastgoed zo laag mogelijk houden. Onder de exploitatiekosten die voor vastgoed worden gerekend, vallen onder meer de kosten voor vaste lasten, zoals afschrijvingen en belastingen, maar ook rente en verzekeringen. Het is dan ook van belang dat u helder inzicht krijgt in de exploitatiekosten voor uw vastgoed. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met DDC Consulting in Eindhoven. Hier stellen ze onderhoudskostenplanningen op, voeren ze het energiebeheer uit, regelen ze de onderhoudsstrategie en nog veel meer. Het totale dienstenpakket van DDC Consulting neemt al uw kostenadministratie uit handen.

Een vluchtwegplattegrond is hier zo voor u opgesteld

Een gebouw kan niet zonder vluchtwegplattegrond. Deze moet de aanwezigen duidelijk kunnen aangeven hoe ze naar buiten moeten komen bij noodsituaties. Een vluchtwegplattegrond is dan ook een essentieel onderdeel van het ontruimingsplan en moet goed kunnen worden begrepen door mensen zonder veiligheidskundige achtergrond. Bovendien moet deze aan verschillende eisen van de NEN1414 voldoen. Denk aan een goede oriëntatie, duidelijke teksten, de juiste schaal en herkenbare symbolen. U zult begrijpen dat een vluchtwegplattegrond nauwkeurig moet worden opgesteld. DDC Consulting maakt op een professionele wijze uw vluchtwegplattegrond volgens de actuele normen en in een door u gewenst formaat.

Voor elk project het meest deskundige advies

Voor nieuwbouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop kunt u bij DDC Consulting terecht. Al sinds 1991 is dit consultancybedrijf ervaren met de bouw en alle facetten van vastgoed. Ontwerpen, bouwen en beheren van projecten is een complex proces en vereist dan ook vaak veel organisatie. Krijg grip op niet alleen de vele soorten kosten, maar ook op de tijdsplanning en de kwaliteit van uw project. Bouwkundige en installatietechnische vraagstukken zijn voor DDC Consulting geen probleem. U zult altijd van passend advies worden voorzien, zodat uw project altijd succesvol eindigt. Ook kunt u een klantgerichte, professionele en transparante aanpak van dit bedrijf verwachten. Dus wilt u inzicht in de exploitatiekosten van uw vastgoed, of heeft u een vluchtwegplattegrond nodig? Schakel dit consultancybedrijf in voor het beste en meest zorgeloze management.