ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dakmakers: voor al uw dak klussen!

Dakmakers in Alphen aan den Rijn is u van dienst met de meest uiteenlopende dakwerkzaamheden. Om een indicatie te geven van wat we in huis hebben een kleine opsomming:

  • dakinspectie;
  • dakreparatie;
  • dakisolatie;
  • dakpannen vervangen;
  • een nieuw dak ontwerpen en aanleggen;
  • onderhoud dak 

Een groot deel van ons werk bestaat uit het oplossen van daklekkages. Lekkages lijken vaak plotseling te staan. Meestal is echter sprake van een jarenlang slijtageproces. Soms zit het probleem in de dekkende slaag, in andere gevallen in de isolerende laag. Als u te maken heeft met een lekkage, meldt het dan snel. Wij zullen het dak grondig bekijken en professioneel advies geven. Afhankelijk van de ernst en oorzaak kunnen we overgaan tot reparatie of renovatie. Renovatie is aan te bevelen als het gehele dak in feite zijn beste tijd heeft gehad. We zullen dan de volledige dakbedekking vervangen door een nieuwe variant.

Eerst inspectie, dan advies

Passend advies over het dak en dakonderdelen is bij Dakmakers gratis! Onze jarenlange ervaring en vakkennis delen we graag met u. Als u een nieuw dak wilt, informeren we u over de mogelijkheden. U kunt kiezen uit allerlei stijlen dakpannen en leien. Andere opties zijn een rieten dak of een dak van zink. Populair is ook het EPDM dak. Dit is gemaakt van duurzaam rubber dat een leven lang meegaat en waar u goed over kunt lopen.

Ook op het gebied van isolatie is het verstandig alle mogelijkheden te overwegen. Er zijn in feite drie manieren van isoleren. Langs buiten zodat de binnenkant van uw huis onaangetast blijft. Langs binnen om ervoor te zorgen dat het huidige dak in tact blijft. En als derde: de vloer van de zolder isoleren. Dit laatste wordt gedaan als de zolder niet ‘bewoond’ wordt. Groot voordeel is dat de op te warmen oppervlakte een stuk kleiner wordt en u dus kosten bespaart.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website