ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Boek een vergaderlocatie met overnachting in het mooie Mill

Teambuilding is zeer belangrijk voor elk bedrijf. U leert uw collega’s beter kennen en schept echt een band met elkaar. Dit maakt het uitoefenen van uw functie natuurlijk alleen maar leuker. Er zijn dan ook vele manieren om te werken aan teambuilding. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overnachting in een prachtig natuurgebied? Huur een vergaderlocatie met overnachting in het prachtige Noord-Brabantse Mill. Dit is dé perfecte locatie om te werken aan nieuwe ideeën en uw collega’s (beter) te leren kennen.

Sfeervolle en luxe accommodaties

Om er even gezellig tussenuit te gaan met uw team, boekt u deze vergaderlocatie met overnachting in het prachtige Mill. U heeft veel privacy en kiest voor luxe en comfortabele accommodaties. De locatie is geschikt voor groepen bestaande uit maximaal 28 personen. De accommodaties zijn sfeervol ingericht en beschikken over comfortabele bedden. Een goede nachtrust draagt immers bij aan de ontwikkeling creatieve ideeën en inzichten.

Inspirerende vergaderzalen

Niet alleen een overnachting in de sfeervolle accommodatie, maar ook de prachtige vergaderlocatie draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten en ideeën. De vergaderruimte is modern en warm ingericht en geeft echt een huiskamergevoel. De vergaderzalen beschikken over een beamer, whiteboard en flip-over. Als u een kijkje neemt uit de ramen, staat u versteld van het rustgevende uitzicht. Om u heen ziet u enkel bossen, struiken en een riviertje genaamd ‘De Lage Raam’.

Een veelzijdige omgeving

De omgeving heeft echter meer te bieden dan natuur. Veel meer zelfs! Organiseer een dagje uit met al uw collega’s naar Kasteel Adendriel, gelegen in het hartje van Mill. In het centrum van dit dorp vindt u ook allerlei gezellige horecagelegenheden, zoals diverse cafés en restaurants. Sluit een gezellige dag met uw collega’s af bij een van de vele restaurants en geniet van een overheerlijke maaltijd.

Boek een vergaderlocatie met overnachting in het gezellige Mill

Zoals u merkt, een vergaderlocatie met overnachting in Mill staat garant voor een gezellig uitje met het gehele team. Wilt u meer weten over de omgeving, de vergaderruimte of de accommodatie of wilt u direct boeken? Schroom dan niet om de werknemers van deze prachtige accommodatie te contacteren. Tot snel in Mill!

https://www.delageraam.nl/index.php