Lockers en kluizen

Voor het tijdelijk opbergen van persoonlijke spullen zijn lockers, garderobekasten, schoolkluisjes en opbergkasten onmisbaar. Locker.nl levert deze multifunctionele kasten en kluizen aan particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen. Wilt u uw locker- of garderoberuimte zo goed mogelijk inrichten? Ook daarbij kan Locker.nl u ten dienste zijn. U kunt de producten eenvoudig online bestellen en laten bezorgen, of u kunt tot laat in de avond en zelfs in het weekend uw lockers of kluizen komen afhalen in Bergen op Zoom.

Lockerkasten

Lockerkasten zijn niet meer weg te denken in hotels, sportscholen, zwembaden, festivals, musea, warenhuizen, sauna’s, ziekenhuizen en andere grote organisaties of instellingen. U kunt in deze handige, compacte opslagruimte uw waardevolle spullen kwijt. Een lockerkast biedt daarnaast nog andere voordelen. U kunt hier uw jas of andere kledingstukken of accessoires in opbergen, om minder te hoeven sjouwen. Of het komt van pas als er in de verblijfsruimte een verbod is op het meenemen van tassen. Ze zijn verkrijgbaar met diverse sloten.

Een nette en overzichtelijke werkruimte met kantoorkasten

Met de juiste kantoorkasten blijft uw werkruimte netjes en overzichtelijk. Er zijn rol- en draaideurkasten van verschillende lengte, breedte en hoogte, met een handig hangsysteem voor archiefdocumenten of met metalen planken voor het opbergen van mappen en ordners Ook een combinatie van beide systemen behoort tot de mogelijkheden.[/p] [p]Kies ook voor de lockers en kluizen van Locker.nl. U kunt na een eenmalige registratie op onze website direct uw producten bestellen. Heeft u vragen? U kunt ons alle dagen van de week van negen tot negen bellen (0164 – 76 44 22) of stuur een e-mail. De klantenservice van Locker.nl staat voor u klaar.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website