Zijook

Vertrouw Uw Huis en Kostbaarheden alleen toe aan de Meest Betrouwbare Slotenmakers.

Vertrouw Uw Huis en Kostbaarheden alleen toe aan de Meest Betrouwbare Slotenmakers.

Mensen in verschillende Nederlandse steden raken enorm geïrriteerd omdat malafide slotenmakers niet verwijderbare stickers op de huizen van mensen plakken. Vele gevallen zijn bekend waarbij deze slotenmakers zakenlui en bewoners oplichten door het gebruik van hun telefoonnummer en adres om zo hun identiteit te verbergen. Deze fraudeurs maken zeer succesvol gebruik van deze tactiek om zo mensen op te lichten die niet op de hoogte zijn van dit soort praktijken.

Er zijn enorm veel illegale slotenmakers die in verschillende steden opereren en illegaal meerdere bedrijven runnen onder verschillende namen. Ze nemen niet eens de moeite om afzonderlijke vergunningen voor elk bedrijf aan te vragen. Zij bieden zichzelf aan via de Gouden Gids en het telefoonnummer waarmee zij adverteren komt niet direct bij hun aan. U wordt eerst doorverbonden naar een landelijk call center. Zij gebruiken valse adressen die niet bestaan of aan gebouwen toebehoren die al zijn afgeschreven. Wanneer een slotenmaker een vergunning heeft maar via een bedrijfsnaam werkt, wordt het onmogelijk om hem aan te klagen wegens oplichting.

Het is aan te raden om de vergunning van de slotenmaker te verifiëren voordat u van zijn diensten gebruik maakt. Houdt in gedachten dat wanneer u dit niet doet, u de veiligheid van uw familie op het spel zet. U brengt uw kostbaarheden, huis, codes, persoonlijke eigendommen, privé informatie, sleutels en alle andere zaken in gevaar. Als u iets verdachts aantreft, laat de slotenmaker u dan uitleggen waarom dit niet iets is waar u zich zorgen over hoeft te maken. Als de dienstverlener legaal werkt, zal hij het geen probleem vinden om zich hiervoor te verantwoorden.

Illegale slotenmakers voelen zich hierdoor hulpeloos omdat zij zich niet kunnen verantwoorden en om die reden moeten zij dan op zoek gaan naar een ander slachtoffer. U moet echter ook de wet in gedachten houden, want wanneer u misbruik maakt van deze situatie, kan het voor u ook verkeerd aflopen.

U kunt ook de eerlijkheid van de slotenmaker op een andere manier beoordelen; wees zeker dat de slotenmaker zijn nummer van zijn vergunning op alle visitekaartjes, facturen en advertenties heeft staan. Legale slotenmakers hebben ook een legitimatie op zak voor het geval zij zich moeten identificeren wanneer u dit van hun eist.

Het is natuurlijk niet zo dat iedereen met een slotentrekker een crimineel is. Er zijn veel gevallen waar dit ook als entertainment wordt gebruikt. Bij sommige spelletjes worden slotentrekkers ook gebruikt, dus dit kan een reden zijn waarom mensen deze in hun bezit hebben. Maar als u de bovenstaande tekst leest, moet u goed nadenken over waar u vertrouwde slotenmakers kunt vinden. Maak het niet te moeilijk.

Wilt u gebruik maken van een vertrouwelijke slotenmaker in Den Haag en omstreken?

Kijk dan eens naar de bedrijfspagina’s van Locksecure.nl

Slotenmaker Den Haag

http://www.slotenmaker-security.nl/slotenmaker-den-haag

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website