ZIJook.nl
Image default
Woningen

Kies voor de brede dienstverlening van deze makelaar in Wageningen

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Wageningen of de omliggende regio, dan kunt terecht bij Jeltes ten Hoor. Al meer dan 50 jaar is dit familiebedrijf actief op de woningmarkt in Wageningen, Wageningen-Hoog, Ede, Bennekom, Heelsum, Renkum, Doorwerth, Wolfheze, Rhenen en de Betuwe. Daarmee heeft dit bedrijf een hoop vakkennis én expertise van de lokale woningmarkt te bieden. U kunt bij deze ervaren makelaar terecht voor onder meer de verkoop van uw woning, de aankoop van een nieuwe woning en taxaties en waardebepalingen. Waar u ook een makelaar voor nodig heeft, dit makelaarskantoor staat voor u klaar.

Erkende waardebepalingen van een betrouwbaar makelaarskantoor

Een taxatie wordt niet zomaar geaccepteerd door iedere geldverstrekker, hier zitten vastomlijnde regels aan vast. Waar het taxaties betreft, werkt Jeltes ten Hoor met beëdigde Register Makelaar-Taxateurs (RMT). Daarbij maakt deze makelaar in Wageningen gebruik van het model NVM-taxatie rapport. Dit rapport wordt zowel door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) als alle banken erkend. Verder draagt dit makelaarskantoor het kenmerk van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Bent u geïnteresseerd in de waarde van uw huidige woning omdat u wellicht over verkoop nadenkt? Daarvoor kunt u een waardebepaling aanvragen bij Jeltes ten Hoor. Er komt dan vrijblijvend en kosteloos een professional bij u langs om u hier inzicht in te verschaffen.

Laat uzelf ondersteunen door een betrokken specialist

Kiest u ervoor een woning via Jeltes ten Hoor te kopen, dan wordt u gedurende het hele traject bijgestaan door betrokken en ervaren specialisten op de woningmarkt. De makelaars van Jeltes ten Hoor willen graag uw unieke woonwensen begrijpen om u zo specifiek mogelijk te kunnen helpen. Ook voor de verkoop van uw huidige woning zetten deze makelaar uit Wageningen zich graag in. Met dosis creativiteit en vindingrijkheid zoeken de makelaars naar de manier om uw woning te laten opvallen binnen de markt om zo geïnteresseerden aan te trekken.