Zijook

Zoekt u opslagruimte in Utrecht?

Zoekt u opslagruimte in Utrecht? Vindt u het moeilijk om spullen weg te gooien maar bent u hiertoe genoodzaakt, simpelweg omdat u in huis de ruimte er niet meer voor heeft? De Opslagman biedt voor u dan wellicht dé oplossing! De Opslagman in Utrecht biedt opslagboxen in verschillende formaten en tegen scherpe tarieven: zo is er altijd een opslagruimte die bij u en uw ruimtebehoefte past!

De Opslagman biedt opslagruimte in Utrecht!

De Opslagman in Utrecht biedt opslagruimtes van verschillende formaten. Onze opslagboxen zijn droog, geventileerd, verlicht en verwarmd. Zo kunt u er zeker van zijn dat ook uw meest waardevolle bezittingen geen schade oplopen tijdens de opslag.

Ons terrein wordt 24 uur per dag beveiligd. U ontvangt bij uw eerste bezoek aan de Opslagman een persoonlijke toegangscode waarmee u zeven dagen per week ons terrein kunt bezoeken en bij uw opslagbox kan.

Bent u niet in het bezit van geschikt vervoer om uw goederen naar ons toe te brengen? Wij bieden, in samenwerking met een professioneel verhuisbedrijf, een speciale ophaalservice. Tegen een scherp tarief worden de goederen die bestemd zijn voor opslag dan bij u thuis opgehaald en naar ons terrein toegebracht. U kunt dan vervolgens de opslagbox zelf inruimen.

Wanneer u een opslagbox op onze tweede verdieping huurt kunt u kosteloos gebruik maken van onze lift. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze andere vervoershulpmiddelen zoals karren, om de spullen over ons terrein te verplaatsen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over het huren van een opslagruimte bij Opslagman? Of heeft u vragen? U kunt ons dagelijks van acht uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds zowel per e-mail als per telefoon bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Op onze website vindt u tevens meer informatie over de diensten en opslagruimtes die wij aanbieden. Ook kunt u hier eenvoudig een opslagruimte reserveren, of hier eerst een offerte voor aanvragen. Wilt u de opslagboxen eerst komen bekijken voordat u een keuze maakt? Dat kan. Op afspraak leiden wij u graag rond en bespreken wij met u de mogelijkheden voor opslag van uw goederen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website