ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Tuinaarde

Tuinaarde van de hoogste kwaliteit

Mijn vriend en ik zijn echte tuinliefhebbers. U moet namelijk weten dat wij beide opgegroeid zijn op het platteland en wij waren het door altijd gewoon om veel ruimte rondom ons huis te hebben waar wij naar hartenlust konden tuinieren. Tegenwoordig hebben wij, in verband met onze banen, het platteland moeten verruilen voor de stad en moeten wij het doen met een veel kleinere tuin. Vroeger hadden wij altijd een moestuin en deze traditie zouden wij in de stad graag willen voortzetten. Helaas is de grond rondom onze woning bijzonder weinig vruchtbaar en daarom wilden wij graag dat deze grond vervangen zou worden door goede, vruchtbare tuinaarde. Het bleek echter nog een heel karwei om een adres te vinden waar ze geode tuinaarde aanbieden. Eigenlijk moet ik zeggen dat je op heel veel manieren aan geode tuinaarde kunt komen maar hiervoor moet je vaak ontzettend diep in de buidel tasten. Dat is natuurlijk iets wat wij graag zouden willen voorkomen. Wij waren dan ook op zoek naar een aanbieder van goedkope tuinaarde. Wij hoopten dat wij via het internet wel een goed bedrijf konden vinden dat handelt in tuinaarde. Het is namelijk zo dat wij er altijd naar streven om voor een zo’n laag mogelijke prijs goede tuinaarde te vinden. Het is niet per se zo dat wij het niet kunnen betalen maar wij willen nou eenmaal graag zuinig omgaan met het geld waar wij zo hard voor hebben gewerkt. Vandaar dat wij er voor gekozen hebben om het via internet te gaan proberen. Op die manier hoopten wij dat het mogelijk zou zijn om te vinden waar wij naar op zoek waren zonder dat we daarvoor al ons spaargeld op zouden moeten maken. Ik kan u nu alvast verklappen dat wij daar met vlag en wimpel in zijn geslaagd. Hoe? Dat zal ik u gaan vertellen in de volgende twee alinea’s.

Hoe wij perfecte tuinaarde vonden

Zoals ik in het voorgaande al noemde zijn wij voor tuinaarde op zoek gegaan via de elektronische weg. Wij kozen er voor om een aanbieder via het internet te vinden. Het was ons namelijk verteld dat dit verreweg de goedkoopste manier was om voor een lage prijs het perfecte product te vinden. Wij waren, dat mag u gerust weten, in eerste instantie een beetje cynisch over want wij dachten dat het nooit zo veel kon schelen in vergelijking met de lokale tuincentra waar wij waren geweest. Toen wij even googelden op ‘tuinaarde’ kwamen wij uit bij een site genaamd tuinaardekopen.nl. Het was ons meteen, en dan bedoel ik ook werkelijk vanaf het eerste moment duidelijk dat wij hier precies datgene hadden gevonden waar wij ook naar op zoek waren; een aanbieder van zeer goede maar eveneens zeer betaalbare tuinaarde. Het moge dus gezegd worden dat wij bij wijze van spreken dus wel een gat in de lucht konden springen nadat we dit hadden gevonden. Voor ons was het meteen duidelijk dat dit het bedrijf zou zijn waar we tuinaarde zouden gaan bestellen. Het is namelijk niet onbelangrijk om te vermelden dat je hier 1m3 tuinaarde hebt voor 120 Euro. Aangezien wij meer dan 8m3 tuinaarde nodig hadden kon er een speciale prijs gemaakt worden. Dat was natuurlijk nog beter omdat het betekende dat we op deze manier nog meer geld zouden kunnen besparen. Wij waren hier dan ook uitzonderlijk mee in onze nopjes. Ik heb mijn vriend meteen even opgebeld om te vragen wat hij er van zou denken om met deze firma in zee te gaan en ook voor hem was het onmiddellijk duidelijk dat wanneer we kozen voor kwaliteit we het beste hier ons geld zouden kunnen besteden.

Heel erg snel geleverd

In de laatste alinea van deze tekst zou ik graag wat meer willen vertellen over de levering van de tuinaarde. Het is namelijk zo dat je via Tuinaardekopen.nl een afspraak kunt maken over de levering van de tuinaarde. In ons geval was dit erg handig omdat wij er namelijk eerst voor moesten zorgen dat de tuinaarde direct in de tuin gegooid kon worden. U moet weten dat er nog een drietal schuurtjes stonden die de vorige eigenaar voor ons had achtergelaten maar waar wij helaas niets mee konden. Geheel tegen al onze principes van duurzaamheid hebben wij er voor moeten kiezen om deze dan ook af te breken zodat de tuinaarde op de plek waar deze schuurtjes stonden konden worden neergelegd. Dit was nog een heel karwei en daarom kozen wij ervoor om de nieuwe tuinaarde niet meteen te laten bezorgen. Gelukkig was dit voor Tuinaardekopen.nl geen enkel probleem. Zij deden er in zijn geheel niet moeilijk over om het een aantal weken uit te stellen voordat ze de bestelling bij ons thuis zouden komen brengen. Dit vind ik een zeer groot pluspunt en daarom wilde ik het ook niet onbeschreven laten. Ik kan dus met een oprecht hart zeggen dat het een absolute aanrader is om met dit bedrijf zaken te gaan doen. Ik kan u garanderen dat u verzekert bent van:

  • de beste grond
  • de best denkbare service
  • het feit dat u een rijke oogst zult hebben wanneer u een moestuin wilt hebben

Kortom, het kan niet anders gezegd worden dan dat zowel ik alsook mijn vriend ontzettend tevreden zijn over zowel het product alsook over de service zoals die door deze firma geleverd is. Een echte aanrader kan ik dus wel zeggen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website