ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een eiken vloer?

Bent u op zoek naar een eiken vloer dan bent aan bij het juiste adres bij Bax Houthandelen BV. Wij bieden u een collectie eiken vloeren aan in verschillende kleuren en structuren. Een eiken vloer gaat jaren lang mee en is makkelijk te onderhouden. Tevens heeft een eiken vloer een rustieke en luxe uitstraling. Houdt u van kwaliteit en een natuurlijke inrichting dan is een eiken vloer ideaal voor uw huis.

De voordelen van een eiken vloer

Een eiken vloer in huis heeft verschillende voordelen. Zo heeft de vloer een mooie structuur en is het hout van goede kwaliteit. Daarnaast heeft een vloer een prachtige beschermlaag waardoor deze gebruiksvriendelijk is. De vloer hoeft een keer in de vijf jaar te worden behandeld.

Onderhoud van uw eiken vloer

Bax Houthandel biedt u een onderhoudspakket aan voor een gunstige prijs. Zo krijgt u bij aanschaf tevens geschikte schoonmaakmiddelen voor uw eiken vloer meegeleverd. Daarnaast bieden wij ook pakketten aan waarbij u bij ons voor onderhoud van uw eiken vloer terecht kunt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het schuren en waxen van uw vloer. Bax Houthandel heeft gespecialiseerde medewerkers in dienst die van alles weten over het onderhoud van uw houten vloer. Wij leggen uw vloer aan en onderhouden uw vloer ook.

De collectie eiken vloeren

Bax Houthandel heeft een uitgebreide collectie eiken vloeren. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en structuren. Elke structuur en kleur geeft een andere dimensie aan uw huiskamer. De volgende kleuren zijn beschikbaar: koel, rustiek, donker en romantisch. De volgende structuren bieden wij aan: veeg, kriskras, diagonaal en rond.

Bent uw benieuwd naar onze eiken vloeren?

Onze showroom in Veenendaal heeft 1000 m² aan vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring en een goede opleiding genoten. Komt u een keer langs bij Bax Houthandel en neemt u een kijkje in onze prachtige showroom. We zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 tot en met 17.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en wij zijn makkelijk bereikbaar.

Tot ziens bij Bax Houthandel!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website