ZIJook.nl
Image default
Woning en Tuin

Ideale leeslamp: de wandlamp

Houdt u er ook zo van om ’s avonds lekker te lezen. Een paar bladzijden worden zo een paar hoofdstukken wanneer u na een lange dag in de uren van de schemering nog wat kunt lezen. Ook hebben sommige baat bij het studeren in de late uren. Iets wat dan niet mag ontbreken is een goede leeslamp. We kennen allemaal het concept van de leeslamp op tafel, maar wat nog idealer is de leeslamp aan de wand.

De wandlamp als leeslamp. De wandlamp is ideaal als leeslamp vanwege zijn praktische mogelijkheden. Leest u vaak ’s avonds in bed? Plaats dan de wandlamp aan de muur bij het bed. Plaats hem naast het bureau of stoel voor optimaal gebruik. Hebt u een wandtafel dan is het ook nog een optie met een wandlamp te werken in plaats van een hanglamp op te hangen boven de tafel.

Een wandlamp hoeft niet perse vast te zitten aan de muur. Nieuwe innovaties hebben ervoor gezorgd dat er wandlampen met uitschuifbare arm op de markt zijn. Zo kunt u zelf de lichtbron aanpassen voor optimaal gebruik. Laat het aan de muur hangen voor design en schuif hem dichter naar u toe als u meer licht nodig heeft. Dit ergonomisch innovatief maakt de wandlamp de ideale leeslamp.

Ook op kantoren is de wandlamp een goeie investering. Wanneer u net dat kleine beetje extra licht nodig heeft kunt u de wandlamp met uitschuifbare arm uitschuiven en zo bij schijnen waar nodig. Handig wanneer u een grote hoeveelheid teksten te lezen heeft.

De wandlamp is dus ideaal als leeslamp. Voor de wanneer u thuis ’s avonds wilt lezen, studeren of handig op de werkvloer. Let bij de aanschaf erop dat je de lamp gemakkelijk kan verstellen, dat er voldoende licht opbrengst in de lamp kan en of de lamp misschien uitgevoerd is met een dimmer of aan en uitschakelaar, die je gemakkelijk kan bedienen. Er zijn tegenwoordig veel wandlampen die uitgevoerd zijn met de nieuwe LED lampen deze geven erg mooi werklicht en zijn bovendien ook nog energiezuinig wat goed is voor het milieu en voor uw portemonnee.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website