Zijook

Een mengkraan kiezen van Sanitair Totaal

Kranen koopt u bij Sanitair Totaal. Een mengkraan of een ander soort kraan kan worden gekocht bij ons bedrijf. Onze kranen zijn opgebouwd uit verchroomd messing. Op deze manier kunt u van de kranen eindeloos gebruik maken. Er zijn natuurlijke de standaard kranen waar u uit kunt kiezen maar wij hebben ook tal van mogelijkheden voor luxe kranen. Of u nu een luxe mengkraan kiest of een luxe wastafelkraan; alles is mogelijk bij Sanitair Totaal. Sommige mensen houden van een stevige straal. Er zijn ook mensen die het prefereren om van een waterstaal te genieten die groot is. In dat laatste geval kiezen de meeste mensen voor een brede kop. Een mengkraan wordt veelal gebruikt bij de wastafel. Deze komen in verschillende modellen. Het is leuk om een model uit te kiezen dat past bij de inrichting van uw badkamer. Sierlijke modellen passen bij een klassieke badkamer. Een mengkraam met strakke lijnen past beter wij een gestroomlijnde badkamer waar veel spullen staan die strak zijn. ‘Eenvoud’ is de laatste jaren wat de klok slaat. Mensen kiezen voor een simplistische indeling van hun woning. Dat is ontzettend stijlvol en voor deze stijlen hebben wij tevens de perfecte kranen in ons assortiment. Het voordeel van een mengkraan van Sanitair Totaal is dat u altijd de beste prijs voor uw mengkraan heeft. Wij hanteren bij Sanitair Totaal namelijk de beste prijs garantie. De beste prijs garantie houdt in dat wanneer u elders dezelfde mengkraan voor een lager bedrag ziet staan, wij u het verschil terugbetalen. Dat is een garantie die wij u doen, zodat u nooit te veel zult betalen bij Sanitair Totaal. Niemand wil namelijk te veel betalen en wij willen als bedrijf ook niet dat onze klanten te veel betalen. Tevens hebben wij bij Sanitair Totaal regelmatig hele mooie aanbiedingen. Deze aanbiedingen doen wij op onze website, maar zijn ook te zien in onze grote showroom. Onze showroom beslaat meer dan tweeduizend vierkante meter en is een perfecte plek om ons assortiment met eigen ogen te gaan bekijken. Even op een rijtje wat wij allemaal te bieden hebben bij Sanitair Totaal, naast de mooiste mengkraan die perfect past bij uw badkamer.

  • Wastafelkranen, keukenkranen en douchekranen.
  • De beste prijs garantie bij Sanitair Totaal.
  • Zeer snelle levering binnen een dag op het gewenste adres.
  • Enkel hoogwaardige producten in ons assortiment.
  • Mooie spullen, nieuwe spullen en goede aanbiedingen.

Wat is een mengkraan?

Een mengkraan is een kraan waar zowel warm als koud water uitkomt. Deze zie je in de keuken en in de badkamer terug. Meestal wordt er door middel van een blauwe en rode stip aangegeven welk gedeelte van de kraan warm water, en wel gedeelte van de kraan koud water geeft. De meeste mensen maken gebruik van een mengkraan in de keuken. Niet iedereen maakt gebruik van een mengkraan in de badkamer. Het is luxe om altijd en overal in uw woning gebruik te kunnen maken van een mengkraan. Natuurlijk gebruikt u een kraan ook in de badkamer wanneer u gaat douchen. U mengt het koude en het warme water tot het op de juiste temperatuur is voor u. Dan kunt u gebruik maken van een heerlijke douche op een goede temperatuur. Het bezoeken van onze showroom is iets wat wij al onze klanten aanraden; omdat het leuk is om aan onze showroom een bezoekje te brengen. Ons assortiment is grandioos en het is leuk om met eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is. Een nieuwe badkamer inrichten? Kom gewoon eens langs. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Ze helpen u met het vinden van de perfecte kraan en de gehele inrichting van uw badkamer.

Sanitair Totaal staat voor u klaar

Sanitair Totaal staat voor u klaar om u te bedienen van het beste advies op het gebied van uw sanitair. Ook wanneer u op zoek bent naar een mengkraan, staan wij voor u klaar om u te bedienen van het beste advies. Ans van Lidt heeft haar hele badkamer ingericht met het sanitair van Sanitair Totaal. Wij vroegen haar naar haar ervaring en zij wilde hier graag wat over vertellen. “Ik richtte twee jaar geleden mijn badkamer in met het sanitair van Sanitair Totaal. Ik verhuisde twee jaar geleden namelijk naar een grote boerderij in Krommenakker. Deze boerderij had ik al jaren op het oog en ik wist dat de eigenaar zou gaan verkopen. Ik had mijn interesse in de boerderij ook al aan de eigenaar te kennen gegeven. Het was echt een feest toen hij me ervan op de hoogte bracht dat de boerderij verkocht zou worden. Ik verhuisde van een klein appartement midden in de stad, naar deze ruime boerderij met veel grond. Een van de zaken die ik graag wilde verbouwen was de badkamer. Ik had helemaal in mijn hoofd hoe deze eruit moest komen te zien. Ik wilde een bad op pootjes en mooie kranen die paste bij de renaissance stijl waarin ik het in wilde richten. Ik besloot om een bezoek te brengen aan de grote showroom. Op de website had ik flink gespeurd op zoek naar alle mogelijkheden en ik merkte dat er eindeloos veel keuzes waren voor de inrichting van mijn droombadkamer. Het leuke was dat toen ik iemand aansprak bij de showroom, deze medewerker direct zelf met opties en ideeën kwam over de inrichting van mijn badkamer. Dan merk je echt dat je te maken hebt met betrokken personeel en mensen die je graag willen helpen. Mijn badkamer is echt precies zo geworden zoals ik het in mijn hoofd had en meer!”

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website